12.11.2016

Tunnustus



Blogini sai tunnustuksen Tuulikummun tilan blogissa. Ihana yllätys, kiitos Heidi!
Ja kuin myös, tunsin piston sydämessäni koska todellakaan en viime aikoina - tai oikeastaan koko vuoden aikana - ole ollut ahkerin bloggaaja. Mutta lupaan yrittää!

"Suzy ja Rex Koirablogi, jonka kirjoittajasta aistii rakkauden koiriin ja lajiin. Siitä huolimatta realistista pohdintaa koiraharrastuksesta."

Tunnustuksen "säännöt" menevät seuraavasti:
1. Kirjoita postaus tunnustuksesta logoineen
2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloittevalle bloggaajalle.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa tunnustuksen saajaksi. 

1. Tehty yllä

2. Aloitin bloggaamisen koska havaitsin monella muullakin koira(lla)ihmisellä olevan omat sivut - pitihän sellaiset itsekkin saada. Ajattelin että tämä toimii ainakin eräänlaisena päiväkirjana ja muistona itselleni. Jota saa toki muutkin lukea jos haluavat :)

3. Ole oma itsesi, se on Sinun blogisi.

4. Tuulikummun tila http://tuiskunmaailma.blogspot.fi/ 
Aloin seuraamaan blogia, koska se kertoo paikallisesta hevosmaailmasta ja koska siellä on mukana Pouta - hevonen josta pidin hirmuisesti sen ollessa hetken elämäänsä ratsastuskoulussa jossa ratsastusta harrastan. Ja sitten kertakaikkiaan tykästyin blogiin ja niihin ihmisiin ja eläimiin joista se kertoo, elämän iloineen ja suruineen - kaikkineen.

5. En ihan kymmentä taida saada nimettyä, mutta jos joitakin kuitenkin:

Grimmin satuja
Blogi joka kertoo kahden persoonallisen bortsun elämästä ja harrastuksista. Tunnen kirjoittajan henkilökohtaisesti ja arvostan hänen näkemyksiään ja kokemustaan koirista, ja oikeastaan ihan kaikesta muustakin. Maailma olisi parempi paikka jos me Einin kanssa voitaisiin kertoa miten hommat kuuluu hoitaa :) Pahatkaan vastoinkäymiset eivät lannista tätä bloggaajaa ja veikkaan että hänestä kuulemme vielä!

MK Riding
Yksi suursuosikkejani hevosblogien sarjassa. Lahjakas ja lupaava nuori New Forest poni Kotti sekä persoonallinen ja luonteikas puoliverinen Simo joka ei jätä ketään kylmäksi, ja jonka selkään en itse ehkä uskaltaisi edes nousta. Blogi ei vain raapaise pintaa, vaan kertoo elämästä iloineen ja suruineen. Ja omin silmin nähneenä: kirjoittaja osaa todella ratsastaa!

Hippusia
Bokseriaiheinen blogi kirjoittajalta jota todella arvostan kouluttajana ja koiraihmisenä. Hän vie rotua eteenpäin positiivisimmalla mahdollisella tavalla ja onnistuu vielä olemaan mukava ihminen. Eipä sitä malta ikinä olla lukematta mitä seuraavaksi tapahtuu. Ja viime aikoina on tapahtunut aika paljon sellaista mitä moni muu ei pääse koskaan kokemaan!

Muuliprojekti
Tämä blogi ei oikeastaan kaipaa esittelyjä. Pelastaa vain päiväni joka ikinen kerta kun avaan sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti