ME

Olen harrastanut koiria tavalla tai toisella lapsuudestani saakka. Nämä koirasivuni syntyivät kun havaitsin miten monella harrastajalla omat sivunsa jo on - pitihän sellaiset itsellekin saada. En halunnut itselleni sivuja joita päivitetään kerran tai pari vuodessa, siksi päädyin blogisivuihin. Blogi on elämässämme mukana, enimmäkseen koirapainotteisesti mutta toisinaan muidenkin asioiden merkeissä. Lähinnä itselleni päiväkirjan muodossa ja muistoksi - toivottavasti myös lukijoidemme iloksi.

Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni puolisoni, sekä bokserimme Suzy, Rex ja Nero.  Asumme punaisessa talossamme järven rannalla vajaa 20 km Joensuun keskustasta.

Tervetuloa meille

Boksereita minulla on ollut vuodesta 1992 alkaen, jolloin sain ensimmäisen ikioman koirani Emman. Alun perin minulle piti tulla saksanpaimenkoira, mutta valitettavasti narttu jäi sillä kertaa tyhjäksi ja uutta kierrosta odotellessa ehdin kyläilemään paikassa missä oli bokserinpentuja. Rotua toki olin ihastellut jo aiemminkin. Jäin koukkuun ja mielenkiinto ruttunaamoihin on säilynyt tähän päivään saakka.

Koiraharrastajana olen aktiivinen ja pyrin löytämään koirilleni lajit joissa ne ovat parhaimmillaan. Tällä hetkellä lajeista omaa sydäntäni lähimpänä on koiranäyttelyiden ohella palveluskoirien erikoisjälki eli FH -jälki. Näyttelyissä ja pelloilla häärimisen ohella ylläpidämme yhdessä mieheni kanssa koirahallia joka onkin varsinkin talvikaudella osoittautunut monen koirakon suosimaksi harrastuspaikaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti