MUISTOISSA

Käyt enkeli vierelläs' taivaanrantaa, 
on kulkusi kevyttä, jalkasi kantaa.
Et kipua tunne taivaantiellä, 

on monet rakkaat vastassa siellä.
Muistoissa elät keskellämme, 

säilyt aina sydämissämme.


Octifein Apricot

Yako Van De Hazenberg - Vuorman Ocala
28.12.2003 - 13.5.2012

Iita koiranetissä
Iitan oma sivu 
BH Vuorman Ofelia

Caro Vom Okeler Forst – Vuorman Golda
19.4.2001 – 18.11.2008Jos mietitään mistä on hyvät koirat tehty, niin ensinnäkin tarvitaan hyvä kasvattaja. Sellainen jolla on pentu mielessään jo kauan ennen sen syntymää ja halu tarjota tulokkaalle parhaat lähtökohdat. Sitten tarvitaan omistaja joka on valmis tekemään vähän töitä. Ja lopuksi pieni ripaus onnea, joka suotuisasti yhdistää kaikki palaset toisiinsa.

Ofelialla oli kaikki, ainoastaan se pieni palanen onnea jäi puuttumaan. Se joka ei ole riippuvainen kenestäkään meistä.

Meille se oli aivan huippukoira. Koiristamme ehdottomasti kyvykkäin, sellainen jolle töihin pääseminen oli jo palkinto itsessään. Hyvähermoinen johtajakoiramme, joka huolehti laumastaan viimeiseen asti. Meidän kaikkien kaveri.Väittäisin että koira jollaisen saa vain kerran elämässään – jos on onnekas.

Kiitos Helena ja Kyösti aivan mahtavasta koirasta!

Suzy ja Ofelia

Alma

Eke – Margaretha Von Bahr
13.2.1996 – 19.1.2009

Alman muistosivu

Alma ja Ofelia yhteisten 15-vuotis synttäreiden kunniaksi otetussa kuvassa. 
KK-Kuva Joensuu

Alma on ollut meidän koirista kaikkein viisain ja kekseliäin. Pieni ja pippurinen bokseri, josta pentuajan huonon kokemuksen jälkeen ei tullut kovin koirasosiaalista, mutta kylläkin oikein mukava perhe- ja harrastuskoira. Eli pitkän ja mitä suurimmassa määrin terveen elämän. Vakaa vanha Alma, joka eräänä päivänä ei enää muistanut herätä päiväuniltaan.

Alman rakkaimpia harrastuksia oli uiminen sekä noutaminen vedestä. Niin pientä lätäkköä ei ollutkaan etteikö Alma olisi ainakin yrittänyt siinä uida ja teknisesti se olikin vahva ja taitava uimari. Se oli myös tarkka vahti ja autoon päästessään se piti kunnia-asianaan huolehtia ettei kukaan ylimääräinen sinne pääse. Alma vietti paljon aikaa mieheni mukana töissä ja sen tottelevaisuus julkisilla paikoilla herätti aina suurta huomiota - kotona se ei kylläkään ollut aivan yhtä tottelevainen :) Vanhemmalla iällä Alma innostui Match Show tapahtumista ja onnistui kerta toisensa jälkeen pääsemään Best In Show loppuhuipennukseen. Almalla ei ollut näyttelykoiran ulkomuotoa, mutta Ystäväni sanoja lainaten: sillä oli ehkä näyttelykoiran sielu :) 

Alma oli Emman paras kaveri sekä hyväntahtoinen ja kärsivällinen kumppani nuoremmille koirillemme, Ofelialle ja Suzylle. Kun Ofelia kuoli, päätti Alma lähteä sen mukaan. Parin kuukauden välein kuolleet kaveruksemme nukkuvatkin ikiunta samassa haudassa.

Kiitos Kirsi melkein 13 vuodesta iloa ja ihania muistoja!


Emma

Vielfrass Duke Ellington – Vielfrass Mocca Cake
12.8.1992 – 20.2.2001

Emman muistosivu


Emmalla lisäksi toko-tulokas palkinto vuodelta 1998

Emma – ensimmäinen ikioma koirani joka on vastuussa siitä että minusta tuli bokseri-ihminen. Emman kanssa kokeilin kaikki mahdolliset koira-harrastukset alkaen tokosta päätyen vinttikoirien maastoviehejuoksuun. Innokkaasti se jaksoi kulkea mukanani, vaikka joutuikin ensimmäisenä koirana sietämään kaikki mahdolliset ja mahdottomat ohjaaja-omistaja virheet. Luonteeltaan hieman haastava Emma oli loppupeleissä sangen onnistunut osuma ensimmäiseksi koiraksi. Yhdessä opimme paljon.

Emma rakasti ranskalaisia perunoita, erityisesti MacDonaldsin ranskalaisia. Toivottavasti niitä on koirien taivaassa roppakaupalla!

Kiitos Jaana ja Sirpa, siitä että meistä tuli bokseri-ihmisiä!