17.6.2014

Uusi alku

Lomani kunniaksi yritän saada blogini heräilemään tähän päivään. Viime aikoina olen huomannut olevani niin kiireinen, ettei blogin päivittämiseen ole jäänyt aikaa ja siksipä tämä onkin saanut olla määrittelemättömällä tauolla. Välillä käy mielessä koko blogin poistaminen, toisaalta täällä on muistoja joihin on joskus mukavaa palata... Siispä uutta yritystä kehiin sekä uusi banneri joka tosin taitaa jäädä väliaikaiseksi. Odottelee se(kin) että ehdin tekemään paremman!

Koirat voivat molemmat hienosti ja niiden kanssa on puuhailtu paljon (niin mihin se kaikki aika menikään...). Rexin jälkiharrastus etenee mukavasti, lisäksi poika on saanut myös näyttelymenestystä yhden tittelin, sekä hienosti menneen erikoisnäyttelyn verran. Tulokset ja arvostelut löytyvät saavutuksia-osiosta ja kuviakin on tulossa. Näyttelymenestys ei olisi voinut osua parempaan aikaan, poika on nimittäin pitkin kevättä niittänyt lähinä "ei siinä mitään vikaa ole, mutta pitää vielä kehittyä" tyylisiä lausuntoja ja omistajalle se on joskus melko turhauttavaa. Kyllä, tiedän sangen hyvin että 1-vuotiaan uroksen pitää vielä kehittyä, luoja auttakoon mikä mörsseri tuo koira 3 -vuotiaana olisikaan jos se olisi nyt jo "valmis". Hän on koira, ei broileri. Silti, harjoiteltava on, koska aikuisena tuon koiran koko tulee olemaan sitä luokkaa että hallinta, kehäkäytös jne. on syytä saada kuntoon hieman aikaisemmassa vaiheessa. Ja tästä onkin kyllä sanottava että jotain on ilmeisesti tehty oikein - ei ole tarvinnut pojan käytöstä vielä tähän mennessä hävetä ei kotona eikä maailmalla.

JKSG-14 Playbox's Flash Of The Shadow, 15 kk. Kuva Timo Kokko

Suzyn hyvä kunto jatkuu, koira on iloinen kuin peipponen ja treeneihin päästessään puhkuu suorastaan liikuttavaa tekemisen intoa. Se joka väittää että bokserit rauhoittuvat aikuisena voi tulla katsomaan tuota meidän koiraa :) No, onhan se toki vähän rauhoittunut, mutta ei siitä kovin rauhallista taida tulla ikinä. Satanen lasissa mennään ja hyvä niin. Tosin nyt kun täällä Reijolassa siirrytään pikku hiljaa moottoritien käyttöön, niin ehkä Suzykin vaihtaa 120 vauhtiin? :D

Lomailu jatkuu, kuinkas muutenkaan kuin harrastusten parissa. Tästä blogista en nyt aio suurta stressiä ottaa, mutta yritän saada tätä päivitettyä edes joskus.

2 kommenttia: