10.2.2013

Helmikuinen sunnuntai

Sunnuntai-aamu. Tänään otetaan rennosti!

Suzy hei, et kai sinä taas ole sohvalla!?

Kuka, minäkö?
Kai se on sitten siirryttävä...

... sänkyyn!

Nukuttaa niin vietävästi.

Zzzzz...

(Kuvien laatu on taas vaihteeksi mitä on - koittakaa kestää)

Viikko meni nopeasti, kuten ne nykyään tuntuvat tekevän. Treenaamassa käytiin maanantaina, keskiviikkona, torstaina ja vielä eilen lauantaina erittäin pikaiset hallitreenit. Treeniseurana on ollut vakioporukkaa, sekä uusi tulokas - aivan hurmaava kelpiepentu Arvo josta erittäin toivottavasti saamme ihan vakituisen lisän joukkoomme. Lievästi pentukuumetta herättelevä tapaus... Suzy on juoksutaukonsa jälkeen osallistunut treeneihin suurella innolla, mutta hivenen kokeillen ohjaajansa hermorakennetta. Tauot eivät tee tuolle koiralle hyvää, se mielellään ikään kuin nollaa kaiken oppimansa ja joskus se on hieman turhauttavaa. Vaan mitähän sitä muutakaan tekisi kuin koiransa kanssa puuhastelisi? Joten ei kun suunta eteenpäin!

Autohäkki lähti muokattavaksi keskiviikkona, auto näyttää nyt jotenkin ihan oudolta ilman sitä. Koska häkki nyt lähti takaisin tekijälleen päätimme muokata sitä ihan kunnolla, sellaiseksi että istuu autooni kaikin puolin. Sitä mm. lyhennetään vähän ja lisäksi se maalataan uudelleen jolloin siitä todellakin tulee kuin uusi. Hinta jää silti edullisemmaksi kuin kokonaan uusi häkki olisi maksanut, joten olen hankintaani hyvin tyytyväinen.

Tänään Suzylla on lepopäivä, madotan sen ja saa huilailla vapaasti ulkoillen. Talon emännälle on luvattu pihviannos ravintolassa, sitä innolla odotellen. Ensin kuitenkin hiihtämään!

2 kommenttia:

  1. Huippuja kuvia! Meillä ihan sama. ok häädä vain soffalta meen sänkyyn! :-D
    hih. Kävin taas tintinlemmikissä ja voi kun noi ruttuset osaa olla ihania! :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Mie en kyllä osaa ottaa valokuvia ollenkaan, enkä varsinkaan tuolla digitaalikameralla. Mutta harjoitellaan, harjoitellaan...

    Onhan nuo ruttuiset aika ihania, tosin mukavia poikia on sullakin!

    VastaaPoista