2.2.2013

Ote Suzyn päiväkirjasta - nenä kipeenä

Viikko sitten esitykseni treeneissä oli kuulemma sitä luokkaa että mamma ilmoitti huokaisten minun saavan hieman lomaa. Kotimatkalla käytiin ostamassa iso pussillinen luita (palkinnoksi?) että taisi tosiaan olla aika mahtava esitys minulta!

Ne luut on olleet kyllä tosi hyviä, eilen pakastimesta otettiin esille uusi ja kun se oli vähän sulanut sain sen itselleni. Aah! Söin luuta aikani ja sitten tuli mieleen että oikeastaan loput voisi piilottaa jonnekin. Kyselin ensin luu suussani voisinko viedä sen ulos - ei kuulemma käynyt niin kävin sitten toimeen sisällä.

Yritin ensin piilottaa luuta vierashuoneen sängyn valkoisen päiväpeiton alle, luun osuessa seinään kuului aika kova ääni ja sen jälkeen sain lähdöt vierashuoneesta. Mamma oli vähän äkäinen keskeytyksestä, ne olivat katsomassa Voice of Finlandia eikä silloin kuulemma tarvitse keksiä mitään ylimääräistä. Mamma taitaa olla vähän ihastunut siihen Michael Monroeen, eikä sitä tosiaan perjantaisin meinaa saada pois telkun äärestä millään ilveellä.

No, minä keksin sitten että wc voisi olla tarkoitukseen sopivampi paikka. Porukat jatkoivat sen Voicen töllöttämistä niin sain touhuta ihan rauhassa. Tungin luun wc:n nurkkaan ja taputtelin siellä vessassa olleen pehmeän maton siihen päälle. Sitten vain peittämään ja sen teinkin tosi huolella. Sangen ylpeänä esittelin aikaansaannostani mammalle, joka siinä vaiheessa tuli vilkaisemaan puuhiani. Mamma ei kyllä koskaan petä reaktioissaan, se henkäisi kauhistuneena ja totesi että koko vessa on veren peitossa jota tosiaan taisi hieman valua kuonostani sillä hetkellä. Mitäs pienistä!

Huolella on luu peitetty

Mamma totesi että se on kyllä ihan tyypillistä minulle että mitään ei voi tehdä rauhallisesti - edes syödä luuta. Se kävi hakemassa kaapista jotain kylmää ja kirvelevää ainetta jolla se pyyhki kuonoani ja sitten kuonooni voideltiin jotain voidetta jota joku tohtori nimeltään Jope on kuulemma lämpimästi suositellut.
Iskä totesi että nythän sillä valuu sitten verta molemmista päistä, eräänlainen ennätys kuulemma.

Minä ihan vähän vain innostuin

Minua alkoi se juttu vähän harmittamaan ja niin ne ottivat minut sitten sohvalle väliinsä hellittäväksi ja rapsuteltavaksi. Näin minä että mamma tuijotti herpaantumatta sitä Michaelia, mutta ei se oikeastaan haitannut kun se kuitenkin rapsutteli minua siinä samalla. Eikä minua oikeastaan harmittanut sekään että se luu laitettiin pois. Saan kuulemma Dental Sticksejä sen sijaan ja ne on minusta oikein hyviä. Vaihteeksi!

Eihän sitä edes huomaa

Nyt on sitten lauantai ja on se kuono vähän kipeä, ei kuulemma auta kuin kestää. Mamma sanoi että pääsen illalla lenkille - lienee kuulemma parasta lähteä vasta sitten kun ilta vähän hämärtyy ettei ihmisille tule väärinkäsityksiä hoidostani.

Terveisin Suzy  <3

4 kommenttia:

 1. Äläs huoli, kyllä kunnon palveluskoiralla pitääkin olla turpa ruvella aina joskus. Mullakin on kuonossa karvaton läntti, mihin lie ottanut osumaa.

  t. Hippa

  PS. Veren vuodatusta on liikkeellä täälläkin. En tykkää. Valitin mammalle naistenvaivojani ja selän pakotusta, onneksi ymmärsi ja hieroi juuri oikeasta kohdasta.

  VastaaPoista
 2. Hei Hippa!

  Minulla jo loppui ne naistenvaivat. Ei tullut hierontaa, vaikka mammalle olen yrittänyt vihjailla mukavasta hemmotteluhetkestä sen kivan Heli-tädin luona. Nyt se ilmoitti että saan tänään matolääkkeet. KÄÄK!

  t: Suzy

  VastaaPoista
 3. Voi sinua Suzy! Meillä kanssa mamma meinasi saada Jepen kanssa hepulin. Se oli samaa ohjelmaa kattomassa meistä tuntuu et se kyttää sitä kaljua ukkoa. No Jeppe taas tuttuun tyyliinsä meni vettä juomaan ,äiskä ja iskä onkin sen nimenny reikäleuaksi,kummia nimiä? No me katottiin sitten muodon vuoksi tuota ohjelmaa Ricon kanssa.Toi yks alkaa loppaamaan vettä naamaan jotain se koheltaa ja kaataa jumalattoman ison kupin vettä lattialle. Äiskä säntää paikalle jeppe kattoo surkeena me sännätään ihan varuille sängyn alle häpeemään ja Jeppe sen kun tapittaa. No mutsi tuumi ettei pelkkä reikäleuassa nyt enää taida auttaa tuohon tapahtumaan. Se tuumii et meille pitäs sellanen possujen kaukalo ostaa kuulemma. No aikansa jeppe kuunteli,ei se tainnu oikein ymmärtää tai kuulla mitä mutsi sille jupis sekin lopulta tuli sängyn alle. Äiskä meni taas töllön eteen ja me hipsittiin nolon näkösenä perästä. Iska sano et laittaa huomenna tilaukseen possukaukalon.! :D

  Semmosta meidän arkeen. Taidatte Jepen kanssa olla melko samanlaisia koheltajia!

  T.Pyry

  VastaaPoista
 4. Hei Pyry! Eihän tuossa nyt mitään jos Jepellä vähän vesikuppi kaatui, sattuuhan sitä. Olisitpa nähnyt Iitan aikoinaan, sillä oli aina tapana pestä naamansa vesikupissa ja sadevesitynnyriin se joskus upotti koko päänsä! Siinä olisi ollut tarvetta possukaukalolle, sanon minä!

  t: Suzy

  VastaaPoista