30.5.2012

Hemmottelupäivä

Tänään käytiin Suzyn kanssa käyttämässä hieronta-lahjakortin viimeinen kerta. Paikka oli neitoselle tuttu ja kohteliaana tyttönä heittäytyikin patjalle hetikohta sisään päästyään. Käsittely itsessään oli ajoittain hieman haasteellista, sillä selässä oli taas kipeän oloisia jumikohtia. Helillä oli uusi laite (laser?) jolla hoitaminen paitsi kuulemma tuntuu koirasta/ihmisestä ihanalta myöskin vetreyttää jumikohtia tehokkaasti. Huomasi kyllä että hoidon siihen kohtaan kun ehdittiin niin alkoi muuan bokserikin nauttimaan ja kuuntelemaan vääntelehtimisen sijaan. Autoon lähtikin hyvin vetreän oloinen kapistus, nyt pitäisi sitten näyttelyissä olla nähtävissä neidin parhaat liikkeet :)

Meidän yhden koiran talous on edennyt ainokaisen koiramme hemmottelussa aika pitkälle; oma kroppa on jumissa nukuttuani jostain syystä ikään kuin poikittain (kröhm) ja tulomatkalla kaupassa havaitsin päättäväisesti tarttuvani Frolic pussiin. Tiedän, ei pitänyt enää ostaa niitä mutta kun kaikki koirat rakastavat Froliceja - Suzykin - ja makupaloja joutuu kuitenkin hankkimaan... Tuosta pussista riittää pitkäksi aikaa (ihan varmasti), ja noita voi pieniäkin kätevästi ettei treenissä vetäise ähkyn puolelle.

Nyt pitäisi lähteä tekemään pihahommia, ohjelmassa olisi kesäkukkien laittoa, runsaasti kitkemistä sekä kasvimaan suunnittelua, noin alkajaisiksi. Omakotitalossa asuminen on ihanaa, mutta näin kesäaikaan hivenen työlästä.

Niin, vielä pieni lisäys. Zusie on nyt ilmoitettu 5 näyttelyyn kesän aikana, katsotaan tuleeko menestystä niistä ja miten jatkossa sitten innostutaan käymään. Kaikista koirista ei näyttelykoiria tule, vaikka edellytykset asialle olemassa olisivatkin. Mutta yritetään ja vietetään mukavia päiviä samanhenkisessä seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti