29.3.2012

Pikaiset kuulumiset

Eilen oli Iitan vuoro päästä hierottavaksi. Ajattelin että siitä tulee rouvakoiralle eräänlainen hemmotteluhetki, mutta ei siitä ihan sellaista tullutkaan. Selässä oli nimittäin jumikohtia, jopa siinä määrin että yhdessä kohtaa piti hierojalle vähän pörähtää "ei niin kovasti". Se että selässä oli jumeja oli minulle hienoinen yllätys, sillä Iitahan liikkuu erittäin letkeästi ja on muutenkin olemukseltaan kuin kumipallo. Ei tosiaankaan turhista valittele tämä neito! Mutta nytpä sitten astettakin vetreämpänä kohti näyttelyä.

Huomenna alkaa kausi uudella hallilla, paritreenauksen muodossa Eijan kanssa. Odotan suurella innolla kevään etenemistä, sillä mahdollisuudet täysipainoiseen treenaamiseen ovat nyt erittäin hyvät. Suzy ei ab-kuurinsa vuoksi pääse vielä ensimmäisellä kerralla treenaamaan, mutta otetaan Iitalle vähän harjoitusta ja seuraavalla viikolla pitäisi ykkös-treenitykinkin olla jo asemissa. En usko että tauko on tehnyt Suzylle pahaa, parhaimmillaan pieni loma voi koirallekin olla ihan hyväksi. Ja toki se että koira on terve ja hyvinvoiva on meille kaikkein tärkeintä.

Keli tänään on harvinaisen kamala, ihan kuin taivaalta sataisi tiskirätin palasia - märkiä sellaisia. Kevät tuntuu nyt jumittaneen pisteeseen jossa saadaan vain lisää lumisia elementtejä kun itse jo toivoisi pääsevänsä entisistäkin eroon. Mutta ei masennuta, aina se kevät ja kesä on näillekin leveysasteille loppujen lopuksi saapunut.

Piristeeksi kuva pihaltamme viime kesänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti