3.3.2012

Lauantai-iltaa

Tämä päivä jää nyt historiaan, käytiin Iitan kanssa ensimmäistä kertaa koirapuistossa! Huomasin Suzyn kanssa ensin ohi kulkiessani että paikalla oli vain yksi koira ja kun sitten myöhemmin Iitan kanssa mentiin samasta paikasta niin ei enää sitäkään. Vastustamaton tilanne, ei kun testaamaan!

Puistoilija Iita

Iitahan ei ollut moksiskaan puistosta. Mentiin portista sisään, päästin koiran irti ja se katseli ympärilleen ikään kuin ajatellen"ai jaa, tällainen. Ihan kiva, mitäs nyt tehtäisiin?". Ei siis mitään jiihaa, ihana vapaus kohtauksia tällä kertaa. Käytiin kävelemässä alueella ja heittelin vähän keppiä, siinäpä se. Tuossa kun on eräänlainen puisto omassa pihassa, niin ei kovin poikkeava kokemus mutta ehkä mennään toistekin jos tilaa on. Hmmm, tulisikohan enemmän vauhtia jos olisi molemmat koirat mukana :)

Tämän illan olen istunut koneen äärellä ja katsellut näyttely- ja kilpailukalentereita. Siitä se alkaa pikku hiljaa muotoutumaan, isännälle jo sanoin että parasta ostaa kunnon auto sillä runsaasti ajamista on luvassa. Onneksi herra suhtautuu positiivisesti harrastuksiini ja on yleensä ihan innolla lähdössä mukaan. Heikolla hetkellään se on jopa luvannut viedä tarvittaessa koiran kehään joten nyt kamerat esille. Tästä tulee vielä hauska kesä!

Huomenna treenit maneesissa. Aion yrittää alkaa treenaaman enemmän kisamuotoisesti nyt, eli paketin palaset kasaan, pilkun nypellystä peliin sekä suorituksia myös liikkurin kera. Vielä hiljattain tuntui että tässä on aikaa vaikka huru mycket, mutta tämä keväthän eteneekin hirveää vauhtia. Joten nyt viimeistään on aika tositoimien. Samalla lyödään Eijan kanssa viisaat päämme yhteen kevään treenien mietinnän merkeissä. Eija tuossa täräytti aiemmin tänään sarjan ajatuksia, joista olen kohtalaisen innoissani. Joten huomiseen!

2 kommenttia:

  1. Sulla on siis kepon koulutus hyvällä mallilla. Jesh! Mistä noita löytää?

    VastaaPoista
  2. Heh :D Tämä nimenomainen löytyi siskoni järjestämistä bileistä - vuonna nakki tai jotain sellaista.

    VastaaPoista