15.2.2014

Uusi alku

Aikomukseni on jo pidemmän aikaa ollut hieman uudistaa tätä blogiani. Yllä uudistuksen part one - uusi banneri, ensimmäinen jonka ihan omin käsin olen tehnyt. Tai sanotaanko että ensimmäinen joka päätyi julkaistavaksi yritysten ja erehdysten jälkeen :) Bannerin myötä myös sivujen nimi muuttui, mielikuvitus ei tällä erää riittänyt lennokkaampaan muutokseen mutta voi olla että tilanne nimenkin osalta vielä jatkossa elää. Pikku hiljaa...

Viikko sujahti nopeasti loppuun, tänään tarkoituksena on viettää ihan vapaapäivää ulkoillen ja lepäillen. Eilen käytiin viikon viimeisissä treeneissä ulkokentällä, paikalla oli jokunen kokeneempi konkari sekä 4 pentua joiden painia seuratessa meinasi omien koirien treenaaminen unohtua kokonaan. Molempien kanssa tuli kuitenkin tehtyä jotakin ja kumpaankin olin ihan tyytyväinen; Suzy porskutti asenteella kuten aina ja Rexkin jaksoi keskittyä ihan mukavasti. Poika on siinä iässä että keskittyminen herpaantuu helposti, siksi treenit tilavalla ulkokentällä ovat sille hyvää vaihtelua; kavereita on lähellä muttei ihan iholla. Kavereitakin pitää sietää mukisematta, mutta uuden opettelu käy vaikeaksi jos mielessä on kokoajan jotakin muuta, vaikkapa kevät ja kauniit tyttöset :)

Tätä kirjoittaessani Suzy ja Rex painattaa pihamaalla niin että lumi pöllyää, ehdottomasti kahden koiran omistamisen etuja että liikuttavat toinen toisiaan. Kaksikon touhuja on mukava seurailla, olympialaisia seuraavan isännänkin keskittyminen herpaantuu välillä naisten hiihdosta ulkoleikkeihin :) Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia: