20.11.2011

Greetings from Jyväskylä

Olemme palanneet kotiin, takana kauden huipputapahtuma eli Jyväskylän KV - hienommin The hound of music. Yleisön pyynnöstä koirani arvostelu tässä:

3 years old. Elegant, feminine. Medium size construction light bone. Very good pigmentation. Elegant neck, good topline & chest. 
Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä.

Että silleen. Tuomarina siis Pedro Bisbo ja arvosanaksi tänään EH.

Tyytyväinen? Noh, en kuulu niihin ihmisiin jotka riemusta kiljuen palaavat kotiin EH:n kanssa. Näyttelyistä lähdetään hakemaan jotain vähän muuta. Mutta tuomarihan sen päättää. Ja kun ajatellaan vaihtoehtoja EH tai ERI ilman SA:ta niin lopputulos on kuitenkin melko sama. Eli näillä mentiin tänään ja uutta matoa koukkuun sitten ensi vuonna.

Yleistä näyttelystä: hirveä määrä ihmisiä ja koiria ahdettuna em. elävien määrään (koiria noin 4200 yhden päivän aikana) verraten sangen pieneen tilaan. Päästäkseen kehään piti koiran kanssa kiertää hallien poikki mennen sieltä mistä mahtui kävelemään. Ei mitenkään kovin koiraystävällistä. Eikä oikeastaan kovin ihmisystävällistäkään.

Suzy oli melko hämillään aluksi, sehän koskaan ole ollut noin suuressa sisänäyttelyssä, eikä missään missä on noin ahdasta ja noin paljon vilskettä ympärillä. Etsin meille vapaan paikan kehän viertä kiertävästä penkkirivistä ja annoin sen istuskella kaikessa rauhassa ympärilleen katsoen. Toipui hämmennyksestään loppujen lopuksi melko nopeasti. Olen todella ylpeä siitä miten hyvin koirani käyttäytyi koko tilaisuuden ajan, ja miten hyvin yhteys siihen säilyi  kaikesta härdellistä huolimatta. Sanotaan mitä sanotaan bokserin luonteesta nykypäivänä, ainakaan tämä yksilö ei rähjää kenellekään ja suhtautuu ihmiseen avoimesti ja ystävällisesti aina.

Kotona odotti viileähkö yllätys, sisällä lämpötila 19 astetta. Olisiko sähkökatkos ollut? Saunahan se piti laittaa lämpenemään ja sinne tässä suoriudutaan koko perhe. Eli tarina jatkuu jahka on taas aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti