13.11.2011

Siivouskohtaus pyhäpäivänä

Tänään ollaan vietetty sunnuntai-päivää runsaasti ulkoillen (Isänpäivää juhlittiin jo eilen). Täysin järkyttyneenä siitä millaista tuhoa myyrät ovat tänä syksynä saaneet aikaan pihallamme, päätin yrittää tehdä asialle jotakin. Sain tietenkin mukaani kaksi innokasta apuria, joiden hyödyllisyydestä pihahommissa voidaan olla montaa mieltä. Pihaa sain kuitenkin vähän siistittyä, vesiallasta tyhjennettyä ja koirien hyppyesteetkin nostin jo katokseen suojaan. Vauhtiin päästyäni päätin urakoida vähän sisälläkin, kannoin makuuhuoneesta kaikki tekstiilit ulos tuulettumaan, mukaan lukien koirien patjat. Kyllä vain, koirakin nauttii kun sillä on puhdas ja raikas vuode, puhumattakaan että atoopikko Iita voi sitä paremmin mitä vähemmän kotona on pölypunkkeja. Täytyy sanoa että tunsin itseni hetken oikein esimerkilliseksi koiranomistajaksi, hehheh.

Mamman apurit vauhdissa, painiottelu meneillään

Lenkilläkin tuli käytyä, sää on vielä ihmeen lämmin. Otin Iitan kanssa vähän tottista matkan varrella olevalla kentällä, teen sitä silloin tällöin että saisin koiran perustottelevaisuuden pidettyä yllä ja kaipa se vähän mieltäkin virkistää? No, ainakin makupalat ovat Iitasta aina iloinen asia. Mitä enemmän makupaloja, sen parempi!

Suzyn kanssa käytiin vain vähän purkamassa energioita lenkkipolulla, sen kanssa lähdetään kohta tokoilemaan hallille. Harjoitusten jälkeen vakaana aikomuksena on pestä koira, se on likainen ja  näyttelyä ajatellen sopiva hetki olisi juuri nyt jotta turkki ei sitten näyttelyssä hilseile. Shampoo ja pyyhkeet on jo valmiiksi esille otettuna, vähän ehkä kehtuuttaa mutta eiköhän se siitä. Tavoitteena narskuvan puhdas koira joka turkkinsa kiillolla häikäisee kaikki :)

Ps. vilkaisin äsken pihalle ja siellä on taas 2 uutta myyrän tekemää kraateria. Voi *piip* mihin näiden kanssa vielä joudutaan…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti