10.11.2011

Lahjattomat reenaa

Viime päivinä ollaan harjoiteltu aika lailla näyttelypainotteisesti – Jyväskylän näyttely lähestyy kovaa vauhtia.

Miksi näyttelyihin pitää harjoitella, no mietitäänhän. Tämän tason tilaisuudessa koiria on paljon ja kun oma vuoro tulee, se menee hyvin nopeasti ohi. Olisi ihan kiva, jos koira juuri sillä nimenomaisella hetkellä toimisi oikealla tavalla. Esiintyisi ryhdikkäänä näyttäen parhaat puolensa, liikkuisi hienosti ja käyttäytyisi kauniisti koko tilaisuuden ajan.

Nii-in. Otetaanpa siis esille yksi kappale koiria joka pursuaa virtaa, sitä samaa virtaa mitä viime aikojen harjoituksissa on sangen onnistuneesti saatu kanavoitua oikeaan suuntaan. Kyseinen eläin liikkuu tillittäen herkeämättä ohjaajaansa ja istua mätkähtää perusasentoon heti ohjaajan pysähtyessä, ilahtuneena omasta osaamisestaan. Palkka, palkka, anna jo se palkka! Mammaa on jostain syystä tänään kovin vaikea miellyttää, ei näy patukkaa eikä edes nakinpätkää. Pitää siis yrittää vielä kovemmin…!

No, on tässä vielä reilu viikko aikaa. Jos Jyväskylässä näkyy bokseri joka ensin suorittaa pikana kaikki tottelevaisuusliikkeet ja sitten heittäytyy selälleen rääkyen ”ANNA NYT SE PATUKKA!” niin se on luultavasti meidän. Sitä odotellessa :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti