29.2.2012

Kevyesti keskellä viikkoa

Tänään käytiin ulkokentällä treenaamassa, mukana menossa oli meidän lisäksi 4 muuta koiraa. Koska liikumme tällä erää vain yhdellä autolla, ajoitettiin treenit siten että isäntä kävi samaan aikaan uimassa kentän lähellä sijaitsevassa uimahallissa. Tulee muuten ihan erilaista harjoittelusta kun pitää samalla tarkkailla paljonko kello on!

No, treenit menivät mukavasti, Suzy oli tosi herttainen. Treenasin normaalijuttuja; seuraamista, jääviä liikkeitä, luoksetuloa, nopeaa maahanmenoa sekä lopuksi noutoa Suzylle niin rakkaan patukan kanssa. Siis heitin patukan, koira kävi sen hakemassa, revitettiin hetken aikaa ja taas sama alusta. Noutaminen ei ole Suzylle jostain syystä kovin mieluisaa, mutta tällä tavalla harjoitellen ilmeisen hauskaa. Olin kutakuinkin läpimärkä tämän session jälkeen mutta hauskaa oli molemmilla. Niin ja sivumennen mainittuna koira näyttää liikkuvan notkeammin nyt kun on saanut hierontaa - vai kuvittelenko vain?

Kotiin palattuani käytin Iitan lenkillä, huomenna osat vaihtuvat eli suunnitteilla on näyttelytreenit Iitan kanssa ja Suzy pääsee sitten puolestaan pitkälle lenkille. Sunnuntaina sitten seuraavat treenit sen kanssa.

Maneesiaika lähenee loppuaan, viimeinen kuukausi starttaa huomenna joten maneesiryhmäläiset pitäkäähän kiinni oikeuksistanne niin kauan kuin tätä kestää. Maneesin ehkä saisi pidemmäksikin aikaa, mutta toisaalta ulkona näkee ja tarkenee jo oikein hyvin huhtikuussa. Toivotaan ei-kovin-sateista kevättä!

PS. tilasin seinäkalenterin koirien omista kuvista, saapui tänään ja on aika ihana :) No, yhden kuvan resoluutiot onnistuin mokaamaan, mutta ei se ehkä haittaa. Seuraavan kerran sitten tarkkana että kaikki kuvat on varmasti suoraan kamerasta. Noin ensi vuoden maaliskuussa siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti