21.10.2012

Loman tapaista

Palattiin juuri sisälle pihamaalta, 18 asti riittää valoa marraskuun lähestyessä. Viikon päästä pimeä tulee jo tuntia aikaisemmin kellojen käännön myötä. Muita lähestyvän talven merkkejä on huomiselle varattu auton renkaiden vaihto, yö- ja jopa päiväpakkasia näyttäisi olevan luvassa ensi viikolle.

Käytiin Suzyn kanssa ajelulla paikallisella taimitarhalla, ostin ulko-oven viereen hauskan varrellisen sypressin sekä 75 kpl krookuksen sipuleita jotka juuri äsken Suzyn kanssa istutettiin maahan. Saa nähdä montako kukkii keväällä, vai tuleeko niistä talviherkkuja myyrille.

Suzy lepäilee. Hormonitoiminnan heittely tekaisi ns. perinteiset temput ja koiran mahaa hoidellaan lääkekuurin muodossa jonkin aikaa. Saa nyt huilata niin kauan että ruoka alkaa taas maistumaan normaalisti, sitten katsellaan miten mennään eteenpäin. Luulisin että kilpailuhaaveet jätetään nyt keväämmälle ihan suosiolla eikä oteta siitä mitään stressiä. Talvella on hyvää aikaa pitää opittuja taitoja yllä, sekä viedä koiraa myös eteenpäin. Jos luoja suo, niin kisoissahan meitä nähdään vielä ihan varmasti.

Niina J:n otoksia. Veden määrä vastaa melko hyvin tämän hetkisiä olosuhteita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti