12.10.2012

Perjantai-treeniä

Taas yksi viikko takana, kylläpä tämä syksy etenee nopeasti!
Tällä viikolla ollaan treenattu suhteellisen ahkerasti; tiistaina, keskiviikkona sekä tänään hallissa paritreenin muodossa. Vaihtelevalla menestyksellä :)

Mitähän tuosta nyt sanoisi, toimii, ei toimi, toimii... Siis motivaatio on koiralla kohdallaan ja tekee innokkaasti kaiken mitä siltä pyytää. Niin sanotut tokon säädöt sen sijaan eivät ole aivan kohdillaan, ne tarkat jutut jotka tarvitaan että koirasta voidaan puhua kisakuntoisena. Lähinnä siis että maltetaan odottaa sekä liikkeenohjaajan että oman ohjaajan käskyt ennakoimatta, ei mutkuilla vinoon missään kohtaa ja niin edelleen. Tässähän sitä tekemistä riittää, jos kohta aika paljon ollaan jo viikossa saatu palautettua asioita muistiin. Joskus sitä vain ihmettelee että herranjestas, jos joku asia on opetettu niin miksi sitä pitää vatkata miljoonaan kertaan? Viikon, parin tauko ja ollaan suunnilleen niinkuin ei koskaan oltaisi kuultukaan koko liikkeestä. Ääh!

Tänään otettiin hyppyä ilman perusasentoa lopussa, periaattessa aika ok. Luoksetuloa reilulla odotusajalla edestä sivulle siirtymisen suhteen, sekin aika jees. Jäävät liikkeet, huhheijaa. Maahanmeno vinoon, liikkeestä seisomisessa otti askelia. Seuraaminen, no se on se mitä eniten työstetään tällä(kin) hetkellä. Harjoiteltiin välillä seinän vierustaa pitkin niin oli edes hetken varmasti suorassa, siitä mahdollisimman tehokas palkkaus. Vaikeaa kun se on niin nopea verraten mammaansa joka on hidas ja kankea eikä aina täysin tilanteen tasalla. Eteenmenoa harjoiteltiin myös, sehän on Suzysta ihan parasta koska siinä saa mennä täysillä. Jee! Ei meinannut millään malttaa seurata pientä pätkää ennen lähetystä. Melkoisen reipas tyttönen tämä meidän bokseri. Lopuksi otettiin vielä erä noutokapulan kanssa, vähän olisi naurattanut koirani yleisilme - suhtautui kyllä harjoitukseen riittävällä vakavuudella mutta silmänympärykset ja nenä täynnä hiekkaa. Sai riekkua pallonsa ja patukkansa kanssa liikesuoritusten väleissä ja lopussa. Voi sitä riemua!

Talvi taitaa olla tulossa, melko viileältä tuntui jo hallissa. Kohta pitää alkaa etsimään talvivarusteita sekä itselleen että koiralleen varaston nurkista.

Tämä blogi on muuten ollut olemassa jo kokonaisen vuoden. Vuoden aikana koirani on kasvanut aikuiseksi ja itse olen lähinnä tullut vanhemmaksi ja ehkä vähän paksummaksi :) Varsinainen vuosikatsaus pitänee tehdä sitten loppuvuodesta; paljon on tapahtunut ja mukaan on mahtunut sekä suuria iloja että menetystä ja surua. Mutta sellaistahan se elämä on.

Nyt sitten viikonlopun viettoon, ihan parasta! Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti