3.10.2012

Treeniä ja uusi "perheenjäsen"

Tänään käytiin treenailemassa Mutalassa, toko-porukka on ahkeroinut siellä koko viikon tulevana viikonloppuna samassa paikassa järjestettävien kisojen vuoksi. Itse emme ole osallistumassa nyt kilpailuihin, mutta treeneihin oli kyllä mukava lähteä.

Tänään se tuli, uusi autoni nimittäin. Ford Focus farmari, vähän ajettu entisen omistajansa silmäterä. Ajelin ihastuksen vallassa kotiin, todella hyvä ajaa, ja syötyäni ilmoitin Suzylle että nyt mennään. No, Suzyhan vilkaisi uutta autoa ja totesi että ei ole meidän, en hyppää kyytiin. Jonkin aikaa sain houkutella että sain koiran hyppäämään takaboksiin, luulisin että sangen hulppeat olotilat siellä. Hetken ihmeteltyään asettuikin nukkumaan matkan ajaksi.

Treenit sujuivat oikein kivasti. Menin kentän takareunaan ajatellen että saadaan rauhassa riekkua lelun kanssa ja otettiin siinä seuraamiset, jäävät liikkeet ja luoksetulo. Treenattiin lisäksi sivulle-maahan-sivulle-maahan-sivulle sulkeisia koska tässä on yksi asia jossa koira alkaa innoissaan ennakoimaan. Lopuksi käytiin hyppäämässä este jossa ensimmäinen suoritus oli niin hyvä että ei otettu enempää. Autoon hyppäämistä sen sijaan piti taas hieman harjoitella... Mikähän ihme siinä nyt mättää, kynnyksen puuttumisen vuoksi pitäisi olla helpompi mennä sinne kuin entiseen autooni? No ehkä se tottuu...

Loppuviikolla ehkä kevyttä treeniä ja ihania pitkiä lenkkejä metsässä jos vain sää edes vähän suosii. Viikonloppuna olen luvannut mennä luonnetestiin töihin, ihan mielenkiinnolla odotan!

2 kommenttia:

  1. Hei, kumpana päivänä oot tulossa luonnetestiin? :)

    VastaaPoista
  2. Heippa, en ole vielä saanut varmistusta mutta näillä näkymin sunnuntaina :)

    VastaaPoista