14.12.2012

Joulu lähestyy

Näin sitä ollaan taas perjantaissa, reilu viikko aikaa jouluun ja perinteistä joulupaniikkia alkaa olemaan esissä. Mikähän hitto siinä on että kaikki jää aina viime tinkaan?

No, treeneihin ollaan sentään ehditty. Suzy on hyvässä kunnossa, mahavaivoista ei ole enää tietoakaan ja vauhtia on piisannut. Treeneissä on ollut viime aikoina tosi hauskaa, porukka on huippu ja koira tietysti kanssa.

Tänään käytiin perinteiset paritreenit hallissa, ensi viikolla sivumennen mainiten niitä onkin kaksin kappalein. Treeniseurana meillä oli tänään Eija Pennin kanssa, Vippi on menossa sunnuntaina hakemaan TK3 koulutustunnusta (se tulee Eija!) ja sillä oli siksi vapaapäivä. Mutta kivaa oli näinkin, ei vähiten siksi kun näki Pennin innokkaan asenteen ja tekemisen riemua loistavat silmät. Innokas oppilas on kyllä paras oppilas!

Suzyn kanssa otettiin tänään reippaasti luoksetuloa, hyppyä, eteenmenoa jotka kaikki sujuivat ihan ok, myös se eteenmenon maahan -osio. Välillä leikittiin uudella pallolla jollaisen jälkiohjaajamme Hanna on nimennyt lussu-palloksi. Kaukokäskyistä otettiin alkeellinen harjoitus, saatiin Eijalta tosi hyvät vinkit miten sitä kannattaa lähteä työstämään jotta oikea liikerata jäisi koiran "muistiin". Jääviä liikkeitäkin treenattiin, seisominen oli tänään paremmin sujuvaa ja sitten mentiin vielä A-estettä harjoitusmielessä kun sellainen sattuu hallissa olemaan. Suzy osaa hyvin ottaa vauhdit esteelle, mutta alastulo joskus hirvittää minua - elukka leiskauttaisi iloisesti alas mistä tahansa korkeudesta ja viis veisaa kestääkö nivelet ja nikamat. Minä haluaisin että ne kestäisivät vielä vuosia ja vuosia, vaikka nyt tiettyjä riskejä on joskus otettava jos on meininki päästä eteenpäin. Pumpulissa pitäminen ei auta, mutta haluaahan sitä omaansa varjella...

Viikonlopuksi on aika paljon ohjelmaa, ensi viikolla virallisia treenejä ainakin keskiviikkona ja perjantaina, katsotaan mitä keksitään. Mutta ensin viikonlopun viettoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti