2.1.2013

Räntäsateista meininkiä

Ensimmäinen työpäivä takana joulun & vuodenvaihteen suoman hengähdyksen jälkeen. Allekirjoittanut on melko sekaisin päivistä - tuntuu jotenkin ihan maanantailta.

Sääkin on tänään "suosinut" oikein roppakaupalla. Sitä sanotaan että on lottovoitto syntyä suomalaiseksi, toisinaan näin talviaikaan pistää miettimään että ihanko totta. Jos ei ole kylmä ja joka paikka umpijäässä, niin sitten sataa: lunta, jäätä, vettä tai räntää (lue märkiä tiskirätintapaisia) kuten tänään. Eikä mitenkään vähän vaan ihan sikana räntää! Olo on alvariinsa kuin jollakin uudisraivaajalla.

Lottovoittajat hangella
 
Treenit oli sovittuna poliisiparkkiin, sinne ajelin ilahtunut koirani takakontissa. Auto jurnahti pahaenteisesti sohjoon saapuessani perille, onneksi lähti kuitenkin irti kotiin startatessani. Kenttä itsessään oli ikään kuin kahdessa tasossa - auraamaton osio noin puolen metrin kinoksella varustettuna ja ilmeisesti tänään aurattu osa noin 15 cm kerroksella. Naureskelin itsekseni että pitää ajatella positiivisesti, tässähän on suorastaan valinnanvaraa. Oli ihan pakko tiedustella paikalle saapuvalta Eijalta että laitetaanko ruutu. Ei laitettu :)

Treenattiin tänään koko aika ilman hihnaa, nahkahihna nimittäin on kastuessaan inhoittavan niljakas. Leikitin ensin koiraa patukalla että sain sen hyvin kuulolle, sitten lähinnä seuraamista, jääviä liikkeitä sekä luoksetuloa. Teki aika hyvin. Lopetin kun pipo alkoi tuntua märältä hupun alla. Lopuksi käytiin vielä pikku hankihyppelöllä. Sitten koira autoon, kuiva takki ylle (koiralle) ja katsomaan muiden treenejä. Yhdet hampaat tuli siinä samalla tarkasteltua, sekä seisoskeltua harjoitustolppana :) Lisäksi tuli ihailtua sangen hurmaavaa vesikoiran pentua - uutta verta treeniryhmään (ei nyt sentään ihan kirjaimellisesti). Voisi kai sitä iltansa hullumminkin viettää?

Huomenna ja ylihuomenna on seuraavat treenit sovittuna, katsotaan mennäänkö Suzyn kanssa molempina päivinä. Kelin pitäisi alkaa vähän pakastumaan ja lisäksi meillä on muitakin mukavia suunnitelmia. Hallitreenejä! Mutta niistä lisää tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti