12.1.2013

Viikon kuulumiset

Näin sitä ollaan taas yksi viikko menty eteenpäin, kohta puolikas tammikuuta takana.

Viikolla treenailtiin maanantaina ja keskiviikkona, joista jälkimmäinen pitkästä aikaa näyttelytreenien muodossa. Suzylla oli tyylilleen uskollisena suunnilleen kaikki neljä jalkaa ilmassa ja kaikki mahdolliset hyppyvariaatiotkin ehdittiin käymään läpi. Se on oikeastaan aika hassu juttu kun tottistreeneissä minä en sen vilkkautta enää niin huomaa, sehän on vain hyvä juttu joka sitten vain suunnataan siihen tekemiseen. Näyttelytreeneissä sitten - varsinkin pitkän tauon jälkeen - sitä huomaa sitten olevansa täysin työllistetty hetken aikaa. Mutta saatiin ihan hyvä treeni alle kuitenkin.

Torstaina liityin lopultakin autohäkin omistajien maailmaan - sellaista olen kaivannut jo pidemmän aikaa enkä vähiten kesällä kun on kuuma ja koira autossa vuoroaan odottamassa. Sain Hannalta vinkin yrittäjästä nimeltään J.Vartiainen jolta häkki loppujen lopuksi tuli käytettynä ja se näyttää tältä:

Hmmm... hallitreenien jälkeen pientä pölyisyyttä havaittavissa

Häkki vaatii vielä pieniä muutoksia sopiakseen autooni täydellisesti ja lähtee sitä varten vielä hetkeksi takaisin tekijälleen jossain vaiheessa kevättä. Olen kuitenkin ostokseeni hyvin tyytyväinen jo nyt!

Tänään sitten suunnattiin hallitreeneihin kohti Pärnävaaraa jossa uusi koiraurheilukeskus sijaitsee. Halli valmistui käyttökuntoon viime syksynä ja sijaitsee rauhallisella paikalla ulkoilu- ja urheilualueiden vieressä. Jos olet käynyt joskus koiranäyttelyssä Liperin Pärnävaaralla niin paikka on sama.

Uusi harjoitushallimme
Päädyimme vuokraamaan hallia pienellä porukalla ja tänään kokoonnuimme ensimmäistä kertaa. Paikalla oli 2 saksanpaimenkoiraa, 2 labradorinnoutajaa, 1 kelpie, 1 lapinkoira sekä meidän Suzy edustamassa boksereita. Sangen mukava rotukirjo siis :)

Kiilusilmät paikallaanolossa.
Lyötyämme viisaat päämme yhteen päädyimme harjoittelemaan seuraavasti: ensin touhutaan hetki yhdessä ja otetaan yhteisliikkeenä paikallaanoloharjoitus kaikille halukkaille. Harjoitusta sovelletaan niin että se sopii sekä ylempien että alempien luokkien koirille. Sitten siirrytään yksilöharjoituksiin, jossa jokaisella on tilaa tehdä harjoituksia kaikessa rauhassa sekä lisäksi kaikkien treenikavereiden apu, kommentit ja ideat saatavilla. Jossain vaiheessa harjoitus otettaneen myös kilpailumuotoisena.

Skipin harjoitusta suunnitellaan
2 tuntia meni yhdessä hujauksessa, mutta kivaa oli rapsakasta 14 asteen pakkasesta huolimatta. Samalla tuli käytyä lenkillä, allekirjoittaneella polvet mustina hienoisen liukastumisen seurauksena - Suzy ja Vippi hieman innostuivat leikkimään ennen treeniä (lue Vippi leikki ja Suzy innostui). Aina sattuu ja tapahtuu!

Skipi valitsee oikeaa keppiä - hienosti meni!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti