16.4.2013

Rex on täällä!

Eilen startattiin koko perheen voimin kohti Pyhtäätä hakemaan uutta perheenjäsentämme Rexiä kotiin. Aamu alkoi auton katsastuksella, pikku yksityiskohta joka isännältä oli päässyt unohtumaan. Sujuvasti kuitenkin loppujen lopuksi päästiin lähtemään ja perillä oltiin 14 jälkeen. Ei muuten sivumennen mainittuna ollut ihan edullisin reissu - noin lyhykäisyydessään siihen sisältyi 1 peltipoliisin sakot ja 2 tehtaanmyymälää... :)

Perillä näimme melkein koko pentueen, yksi pennuista oli jo lähtenyt uuteen kotiinsa ennen meitä ja päivän aikana kaikilla oli vastaavanlainen muutto tiedossa. Pennut olivat tietenkin kasvaneet ja kehittyneet valtavasti siitä kun ne edellisen kerran näin, kokonaisuudessaan todella tasainen ja kaunis pentue. Laiteltiin siinä paperiasiat kuntoon ja niin sitä sitten lähdetiin takaisin ajomaratonille tuore perheenjäsen kainalossa. Jännittävää!

Matka meni oikein mukavasti, Rex nukkui suurimman osan matkaa. Pari kertaa pysähdyttiin ja käytiin vähän ulkona, sitten taas autoon jossa unettomat hetket menivät mukavasti puruluun ja lelun kanssa näperrellessä. Oikein reipas ja luottavainen pentu, täytyy sanoa.

Kotona oltiin noin 19 aikaan. Suzyn mielestä pentu on vähintäänkin mielenkiintoinen, tutustuivat ensin toisiinsa portin läpi ja tätä kirjoittaessani ovat jo olleet valvotusti yhdessäkin. Eiköhän niistä pikku hiljaa tule hyvät kaverit keskenään. Pentu vastaa kyllä odotuksiani täysin, on leikkisä eikä todellakaan mikään arkajalka.  Puhumattakaan hänen ulkomuodostaan, joka kyllä hivelee uuden omistajansa silmää. Mutta annetaan sen nyt kasvaa kaikessa rauhassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti