19.4.2013

Tullaan tutuiksi

Vaikka lomalla olenkin niin eipä meinaa aika riittää blogin päivitykseen. Arvaatteko yhtään miksi? KYLLÄ, elämä on täynnä koiranpentua tällä hetkellä :)

Rex on mainio nuorimies. Hän on hyvin miehekkäästi alkanut tekemään tarpeensa ulos, jos kohta sattuu niitä vahinkoja vähän sisällekin. 2 yötä on jo pysynyt kuivana, mikä on erittäin hyvä asia, tosin aamuherätykset ovat olleet "melko" aikaisia vielä tässä vaiheessa. Ensimmäisenä aamuna poika herätti klo 4:30, tänä aamuna saatiin venytettyä ylösnousu 5:20 asti. Melkein jo arkirytmissä! Joka aamu ollaan kyllä menty takaisin nukkumaan, kunhan ensin ollaan hoideltu sarja aamutoimia. Ruoka maistuu ja pissaa riittää!

Poika on sangen temperamenttinen tapaus, mutta kuitenkin yhteistyöhaluinen ja kiltti koiranalku. Pelisäännöt on pyritty tekemään selväksi alusta asti, kaverihan on nyt hirveän söpö mutta kun hänen aikuispainonsa tulee lähentelemään 40 kiloa on hyvä asettaa tiettyjä rajoja jo nyt. Kovasti jo odotamme säiden lämpenemistä että päästään aloittamaan sosiaalistaminen ja noin yleensä näkemään maailmaa. Ei ehkä tule olemaan vapaa-ajan ongelmia tulevana kesänä :)

Suzykin alkaa jo sulamaan pennulle. Sen hivenen kateissa ollut huumorintaju alkaa pikku hiljaa palaamaan ja eilen illalla se suostui jo päästämään pennun lähelleen nukkumaan. Vähän sillä on ajoittaisia drama queen elkeitä, hätkähtää joka kerta kun pentu puree sitä ja pyörittelee silmiään kärsivän näköisenä. Jos en jo asiasta maininnut niin pikkukaverihan osaa purra halutessaan aika lujaa. Mutta eiköhän se yhteinen sävel löydy ajan saatossa, toistaiseksi yhteiselämää harjoitellaan vain valvotusti.

Illalla lähdetään Suzyn kanssa treenaamaan, pikkumies jää viettämään poikien iltaa yhdessä isännän kanssa. Pikku hiljaa päästään normaaliin arkirytmiin, uuden perheenjäsenen hieman muokkaamana mutta sitäkin rikkaampana.

Uni yllätti kesken leikin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti