25.4.2013

Yhtä perhettä

Toinen viikko kahden koiran omistajana on lähtenyt sujumaan mukavasti. Maanantaina palasin jo töihin, isännän astuessa puikkoihin pennun hoitamisen saralla. Pieni mies on suhtautunut kaikkiin sitä kohdanneisiin elämänmuutoksiin paitsi reippaasti, myös hyvin kiinnostuneena. Toistaiseksi se ei ole vielä pelännyt mitään. Tähän mennessä se on harjoitellut jo parin tunnin yksinolojakin - niistä on kaikesta päätellen suoriuduttu enimmäkseen nukkumalla. No, yksi ripustuksistaan irronnut verho sentään saldoon laskettakoon :)

Rex 8 viikkoa

Siinä missä Rex on meille jo täysivaltainen perheemme jäsen, on myös Suzy hyväksynyt sen kalustoon kuuluvaksi. Suzy toimii mielellään leikkitätinä, erityisesti ulkona homma on sen mielestä hyvin mieluisaa. Pennusta huolimatta Suzyn elämä on pyritty pitämään mahdollisimman ennallaan, niin että se on saanut mamman privaattiaikaa treenaillen ja lenkkeillen. Ilmeisesti Suzylla on alkanut raksuttamaan että penskasta voi olla ihan hyötyäkin, siitähän saa leikkiseuraa samalla kun kaikki saavutetut edut pysyvät ennallaan. Tai ainakin melkein.

Keli alkaa vähän kerrassaan lämpenemään ja ulkoilemaan ollaan päästy ihan mukavasti. Rexillä ei kauaa kestänyt kartoittaa koko aidattua piha-aluetta, se painattaa menemään siellä pienillä pennunjaloillaan niin lujaa kuin pääsee. Välillä sille iskee pieni riiviövaihe, jolloin se saattaa esim. repiä krookuksen alkuja kukkapenkistä, ja sitten se taas muistaa olevansa vielä pieni poika joka haluaa syliin. Pieni poika jolle EI sana alkaa pikku hiljaa tulemaan tutuksi :) Pihalla ollessamme se seurailee perässä ja tulee luokse kutsuttaessa jos menee kauemmaksi. Kaulapantaankin ollaan jo vähän tutustuttu. Se ei kyllä Rexistä ole kovin kiva juttu.

Pelkästään ihanaa? No, viime aikoina yöunien pituus ei ole juuri mairitellut. Herätys on joka aamu noin 5 aikaan ja lisäksi pissaa, kakkaa ja muuta sotkua todellakin riittää. Silti, nautin kovasti molemmista koiristani enkä todellakaan vaihtaisi tätä mihinkään koko maailmassa. Tämä on elämäntapa, hyvin onnea ja iloa tuottava sellainen. Rex on ihana ja Suzy on myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti