4.4.2013

Ja taas mennään!

Taas alkaa yksi viikko olla elettynä, oikein mukava viikko on ollutkin.

Maanantaina saatiin isäntä kotiin! Lennon peruuntumisen vuoksi Kiinaan jumittunut mieheni oli todella onnellinen saatuaan pohjois-karjalaista maata jalkojensa alle. Saattoi kuulemma jopa olla viimeinen reissu Kiinaan ikinä. Tältä osin jäänee nähtäväksi, mutta todella mukavaa kun talon herra on taas paikalla.

Tiistaina Suzyn toinen akupunktiokerta. Olen täysin myyty akupunktiolle hoitomuotona, jo nyt eläinlääkäri totesi että koirani selkälihakset ovat pehmeät, eikä koira merkittävästi arista selkäänsä. Suzy meni hoidettavaksi todella positiivisella asenteella, antoi nätisti laittaa neulat sekä odotella hoitoajan kiltisti paikoillaan. Ilmeisesti se tietää jo että tämä auttaa? Lopuksi (toki myös aluksi sekä pitkin hoitoa) eläinlääkäri sai vielä muutaman kunnon pusun. Viikon päästä mennään seuraavan kerran. Hoitokertoja tulee nyt ehkä 3-4 yhteensä, vakuutus korvaa hoitojakson. Jatkossa katsotaan sitten tarpeen mukaan.

Keskiviikkona päästiin treenaamaan! Tottakai kevyesti ja varovaisesti, sikäli kun se nyt Suzyn kanssa on mahdollista. Otettiin seuraamista käännöksineen, muutama luoksetulo lyhyellä välimatkalla, sekä jättöliikkeistä seisomista. Mukavaa oli. Näytin Eijalle Suzyn liikkumista ja hetken sitä katsottuaan hän totesi että "se liikkuu nyt ihan normaalisti". Niin minustakin. Mahtavaa!

Tänään sitten ihana lenkki mahtavassa kevätsäässä. Tätä kirjoittaessanikin ulkona on lähes +4 astetta lämmintä. Toivottavasti yöpakkaset ovat pikkuhiljaa jäämässä taka-alalle ja päästään nauttimaan ihanasta lämmöstä ja siitä että nuo perhanan lumet sulaa... Mutta siis, siitä tämän päivän lenkistä sen verran että mentiin ihan maastoreitille missä Suzy sai edetä vapaana metsätietä sekä traktorin uria pitkin. Seurasin siinä samalla liikkumista ja kyllä se tosiaan ravailee letkeästi. Muutenkin koira on kuin uudesti syntynyt, iloinen kuin peipponen ja täynnä tarmoa.

Huominen vielä töitä ja itse asiassa vielä lauantaikin... Mutta eiköhän niistäkin selvitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti