13.5.2013

Maanantai-illan huumaa

Tänään oli jo ihanan lämmin sää, ei mene montaa päivää kun puihin ja pensaisiin ilmestyneet silmut alkavat aukenemaan ja sitten se on jo täällä - kesä <3

Allekirjoittanut aloitti vapaa-aikansa tänään laadukkaasti hammaslääkäristä, istua töröttäen kiltisti tuolissa, hokien mielessään erilaisia kirosanojen sarjoja (toivottavasti en ääneen...) sekä vannoen itsekseen että nytpä taas hoidan hampaat oikein extra hyvin tästä eteenpäin. Onneksi hammaslääkärissä ei tarvitse käydä kuin kerran vuodessa!

Sitä helpotuksen määrää kun tämä vuosittainen velvollisuus tuli suoritettua ja sitten turpaosasto hellänä kohti kotia ja illan treenejä. Ne oli tänään tottista ja järjestettiin meidän "kotikentällä" eli tuossa Reijolan pienellä kentällä missä talvisin on luistelukenttä. Suzy oli innoissaan kun pääsi tekemään ja Rex oli innoissaan kun pääsi autoajelulle sekä ennen treenejä moikkaamaan uusia ihania ihmisiä. Eija-tädillä oli namejakin, oi sitä onnea!

Suzyn treeni sujui ok, tehtiin alokasluokan liikkeitä ajatuksella "pidetään nämä mielessä" sekä muutama keppi-ilmaisu lopuksi. Vähän loppua kohti väsähti, mikä johtunee sään yllättävästä lämpimyydestä. Oikein kivaa oli!

Huomenna sitten koira juoksemaan maastoon, isäntä saa sillä aikaa viettää poikien iltaa nuoriherra Rexin kera. Jostain syystä talon herraa ei juuri lainkaan tarvitse houkutella viettämään aikaa pennun kanssa :) On se niin ihana pieni poika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti