8.5.2013

Paljon onnea vaan

Rakkahin koiramme Suzy täyttää tänään 5 vuotta. Viime vuonna tähän aikaan talossamme vallitsi katastrofitila Iitan sairastuttua vakavasti ja Suzyn synttärit meinasivat unohtua. Vannoin että tänä vuonna eivät unohdu vaan kuinkas kävikään? No, unohdinpa kuitenkin, asia valkeni vasta töihin päästyäni siskotytön onnitteluja lukiessani. Siispä paljon onnea ihana Suzy, sekä sisarukset Zinnia, Zaida, Zaika, Zenna, Zorbas, Zappa ja Zivako.
Synttärisankari

Neiti on saanut herkkuja ja sitä ennen käytiin eläinlääkärissä saamassa akupunktiohoitoa. Ilmeni että Suzyn rintaranka, vasen lapa sekä vasen etujalka olivat jumissa, eipä ihme että tyttösellä on huumori ollut hieman hukassa. Akupunktion lisäksi koiraa hoidettiin laserilla (ei ollut kovin yhteistyökykyinen neulojen suhteen tänään) sekä lisäksi selkään pistettiin vähän Lidocainia. Nyt nukkua tuhisee niin tyytyväisenä, huomenna on varmasti jo oikein hyvä päivä.

Ettei elämä pääsisi liian tylsäksi, myös Rex on säikytellyt isäntäväkeään tällä viikolla. Jäppinen alkoi oksentaamaan keskellä yötä aivan ryökänään ja erinäisten vaiheiden jälkeen selvisi että herra oli onnistunut nielaisemaan kiven joka ärsytti maha-suolikanavassa. Onneksemme kivi oli niin pieni että mahtui kulkemaan suoliston läpi ja tätä kirjoittaessa on jo tullut niin sanotusti toisesta päästä ulos. Nyt sitten entistäkin tarkempana mitä kaikkea pieni poika ulkona syö - lue kaiken mitä eteen osuu ja irti lähtee...

Pikku ahmatti

Näissä tunnelmissa valmistaudumme Helatorstain viettoon. Vähän siivoamista, jotain hyvää syötävää, saunaa ja kenties jotain huurteista juotavaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti