30.10.2011

Ehtoota taasen

Kohta alkaa tanssikisat telkussa, mutta hetken ehtii kirjoittamaan.

Ensin Iitan korva-päivitys; hyvältä näyttää edelleen. Pientä turvotusta on, mutta tästä meitä varoitettiin jo etukäteen. Jatketaan vielä kylmällä hautomista.

Aamupäivällä käytiin koirien kanssa lenkit, Suzyn kanssa perusteellinen ja Iitan kanssa vähän lyhyempi versio. Ihastuttava sää; jos en ole muistanut mainita niin syksy on suosikki-vuodenaikani. Nautin todella näistä kirpeistä päivistä jolloin lämpötila on juuri sopiva kaikenlaisiin harrastuksiin!

Illalla sitten tokokurssin ensimmäinen osio, oli tosi hauskaa! Kurssi järjestetään erään yksityistallin maneesissa ja arvata saattaa miten äimänä Suzy oli uudesta paikasta kaikkine hajuineen. ”Mamma, missä ihmeessä me ollaan” saatoin lukea neitosen ajatukset autosta ottaessani. Suzy ei tunnettuun tyyliinsä suostunut käymään pissalla uudessa paikassa ja sieluni silmin näin jo kuinka saamme lähtöpassit kurssilta koiran lorotellessa maneesiin. Malttoi kuitenkin pidätellä kotiin asti.

Monenmoista hännänheiluttajaa oli kurssille siunaantunut, paljon eri tyyppisiä koiria joista ehkä noutajia enemmistö. Tuttujakin siellä oli, nimittäin jälki -ohjaamamme Hanna nuoren Hippansa kanssa. Hippa on edistynyt huimasti, mitä sivusilmällä ehdin havaita. Koiralla on mahtavat ilmeet, joita on tosi hauska seurata. Suzykin malttoi ihmeen kiltisti olla ensimmäistä kertaa uudessa paikassa, oikein huvitti kun näytti ikään kuin paheksuvan muutamaa hieman kierroksilla käyvää, haukkuvaa koiraa. Ihan kuin ei itse tietäisi miten riehutaan! Mutta kivahan se on että koira edistyy, ja nauttii itsekin kun pääsee tekemään.

Huomenna viikko jatkuu treeneillä oman porukan kanssa. Seuraamista, seuraamista ja kenties vähän jättöliikkeitä.

2 kommenttia:

  1. Kiitoksia vaan, yllätyin itsekin miten hyvä Hippa oli ja hyvinhän teilläkin meni.

    Hipan naamasta varmasti pystyi hyvin lukemaan, että "hei, mie oon tässä! Et kai tosissas meinaa kaikkia nakkeja tuolle syöttää?" :D

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan, juuri tuo siinä ilmeessä oli ihan parasta :D Lenkkiä meni melkoinen annos, olisihan siitä Hipallekin vähän riittänyt... Innolla odotan kurssin jatkoa, nyt vain peukkuset pystyyn ettei juoksut ala etuajassa.

    VastaaPoista