13.10.2011

Torstai on toivoa täynnä


Taas yksi viikko lähenemässä loppuaan, en meinaa ehtiä kirjoittamaan tähän blogiini ollenkaan. Nyt saunan lämpenemistä odotellessa muutama sana.

Tänään oltiin Suzyn BH-kurssilla, ohjelmassa oli kaupunkiosion harjoitteleminen. Otettiin koirat yksitellen harjoittelemaan kadulla liikkumista, henkilöryhmän läpimenoa, siinä pysähtymistä ja juttelemista (kaikilta piti vähintään kysyä tietääkö missä on lähin Alko) ja sen sellaista. Ottaessani Suzyn autosta vaikutti neitokainen hivenen hämmästyneeltä, ilmeisesti oli odottanut pääsevänsä koulutuskentälle. Vähän se katseli isompia autoja ja vilkasta liikennettä – niitähän ei täällä miltein maalla asuessa niin kohtaa. Mutta kiltisti meni, nopeasti saatiin henkilöryhmältä lupa jatkaa eteenpäin.

Seuraavassa harjoituksessa koira laitettiin videoliikkeen aitaan kiinni, ja jätettiin siihen ohjaajan poistuessa paikalta. Tämä osio on samanlainen kuin kokeessa itsessään, ja hivenen jännitin sen sujumista. Ei ole ollut tapana jättää koiraa kaupan seinään tms. yksikseen, joten Suzylle aika uusi tilanne. Turhaan jännitin, Suzyhan ei ollut ohi menevästä häiriökoirasta moksiskaan. Ei tainnut edes pylly maasta nousta, ei vaikka koira meni ohi lopulta aivan Suzya hipoen. Tämän jälkeen otettiin sitten ohitusharjoitusta saman koiran kanssa, eikä siinäkään ollut mitään erikoista – ei kyllä yleensä muutenkaan ole ollut.

Kotiin ajellessa miltein laulatti, tuntui niin helpolta ja kivalta nämä illan harjoitukset, ilman mitään vastoinkäymisiä. Suzyn kanssa kun kaikki jutut eivät aina ole olleet ihan helppoja, niin tuntuu mukavalta todeta että tuli siitä ainakin sangen yhteiskuntakelpoinen tapaus. Ei ainakaan syö ketään :)

Oli tosiaan mukava ilta. Ja nyt sinne saunaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti