29.10.2011

Lauantai-aamua

Hyvää huomenta!

Hyvin varovaisesti tänä aamuna tarkastin miltä Iitan korva näyttää – toistaiseksi oikein hyvältä!

Eilen eläinlääkärillä käydessämme oma eläinlääkärimme, kuunneltuaan oireiden kehittymisen ja tutkittuaan korvan, päätti säästää koiran tuskalliselta operaatiolta pitkine toipumisaikoineen. Asiat viittasivat siihen että verenvuoto korvassa olisi jo loppunut, ja niinpä korva yksinkertaisesti tyhjennettiin ja siihen laitettiin kortisonia. Nyt olemme hautoneet korvaa kylmällä – sivumennen mainittuna pakastimesta otettu jäinen karjalanpiirakka on hommaan oikein passeli apuväline – ja Iita saa lepäillä ja toipua jonkin aikaa. Toivotaan että näillä toimenpiteillä korva paranee – saa pitää peukkuja!

Huomenna alkaa tokokurssi jolle ilmoitin Suzyn että saadaan edes kerran viikossa ohjattua treeniä ja lisäksi päästään maneesiin tuulelta ja sateelta suojaan. Tämän lisäksi sitten treenit omalla porukalla; ensi viikolla maanantaina ja torstaina että tulee ainakin treenattua. Väliin pitäisi saada tungettua lenkitykset sekä myöskin vähän näyttelytreeniä. Hmmm, mätsäreitäkin olisi tarjolla… No, eiköhän se aikataulu siitä muotoutune pikku hiljaa.

Merkillistä, tämä kirjoitus näyttää ikään kuin julkaisseen itsensä perjantaina, vaikka ihan takuuvarmasti nyt on lauantai. Ainakin tietääkseni :/ Ja lisäksi kellonajatkin päin seiniä. Tietotekniikka se on sitten ihmeellistä.

1 kommentti:

  1. Tietotekniikan ihmeellisyyteen voi vaikuttaa valitsemalla "asetukset" ja säätää sieltä kellonajat kohilleen ;)

    VastaaPoista