19.10.2011

Viikko täydessä vauhdissa

Taas uhkaa koko viikko karata käsistä, voiko oikeasti olla huomenna jo torstai?

Maanantaina oltiin BH -kurssilla viimeistä iltaa, harjoittelemassa kokeen kulkua. Ei mennyt ihan putkeen meidän suoritus, vaikka Suzy olikin aivan liekeissä isolle paraatikentälle päästyään. Tai kenties juuri siitä johtuen :) No siitä ei sen enempää… Kokonaisuutena erittäin hyvä kurssi!

Tänään sitten näyttelytreeneissä. Pakkasin molemmat koirat isoon autoon, kauhistellen samalla sitä tavaran määrää mitä tuollaisiin treeneihin (mukamas) tarvitaan… Siis: 2 autohäkkiä, häkkien pehmusteet, vesikupit, vedet, makupalat, lelut, näyttelypannat ja hihnat, koirien takit autossa odottelua varten ja mitä vielä… niin no ne koirat tietysti. Vielä kotipihasta startatessani mietin unohtuiko mahdollisesti jotakin. Koirat mukana, ei voi mennä kovin pieleen…

Suzy pääsi ensimmäisenä treenaamaan. Ulkona vallitseva syysilma reippaine tuulineen sai koirani suuren riemun valtaan. Joka kerta tuulenpuuskan iskiessä se sai riehakkaan hepulin. Korvat tuulessa liehuen ja silmät loistaen se oli niin hauskan näköinen, että edes näyttelykentälle sinällään sopimattomat helikopterihypyt eivät saaneet mamman päätä savuamaan. Saatiin kuitenkin harjoiteltua kaikki mitä pitikin ja vieläpä niin että olin ihan tyytyväinen. Ja minuahan ei aina ole kovin helppo miellyttää…

Suzy harjoittelee poseeraamista... Kuva Niina Javanainen

Sitten Iitan vuoro. Jo melko kokeneena konkarina sille riittää näyttelyhihna signaaliksi kertomaan mitä on tarkoitus harjoitella, minkä lisäksi se rakastaa esiintymistä. Tällä kertaa show jäi hieman vajaaksi, sillä illan hämärryttyä lähinnä koiran valkoiset jalat olivat havaittavissa. Niitä näyttikin mahan alla vilistävän huomattavasti enemmän kuin 4 kappaletta.

Iita poseeraa. Kuva Niina Javanainen

Huomenna olisi tottiksen vuoro. BH-kurssin loputtua pitää taas itse alkaa suunnittelemaan omat treeninsä. Kiitos kurssin ei ole ainakaan epäselvää mitä kaikkea pitäisi vielä vähän harjoitella :)
Sunnuntaille sitten olisi match show, jonne suunnittelen jommankumman koiran kanssa osallistuvani – en vielä tiedä kumman. Näitä odotellessa suunta eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti