27.12.2011

Lomatreeniä

Tänään käytiin treenaamassa päivänvalon aikaan, melko poikkeuksellista tähän aikaan vuodesta. Olosuhteet ovat hyvin poikkeavat muutenkin, ihan kuin säänhaltija ei osaisi päättää onko nyt oikeasti talvi vaiko ei. Toivottavasti tämä ei tiedä kylmää kesää... Myrskykin on nousemassa, tuuli on huomattavan voimakas jo nyt.

Treeni sujui ihan mukavasti. Se viimeksi tökkinyt hyppy sujui nyt paremmin ja siitä innostuneena otin myös ruutuun ohjaamis harjoitusta - sen parempi mitä enemmän koiraa pystyy hallitsemaan ja ohjaamaan edempääkin. Parin harjoituskerran jälkeen Suzy näytti tajuavan jutun juonen ja pystyin lähettämään sen hieman kauempaa. Lisäksi otettiin seuraamista, luoksetuloa ja jättöliikkeistä seisomista. Maa on jäinen ja sohjoinen minkä vuoksi en mielellään koiraa siinä makuuta saati edes istuta perusasentoja enempää. Tokihan koiran pitäisi pystyä tekemään sille koulutetut asiat kaikenlaisissa olosuhteissa, mutta mielestäni ei ole reilua vaatia siltä paljon sellaisia asioita joiden jo valmiiksi tietää olevan epämiellyttäviä. Eipä tässä itsekään mieluusti kieriskele sohjoisilla jäätiköillä.

Lopuksi otettiin taas vähän keppileikkejä, Suzy oli siitä mukavalla tavalla innoissaan. Oli mukavat treenit ja toivottavasti siinä samalla saatiin vähän sulatelta sitä kinkku- ja suklaamäärää joka viime päivinä on löytänyt tiensä allekirjoittaneen kurkusta alas. Onneksi kinkku on kohta syöty ja jahka vuosi vaihtuu on jo lupa alkaa odottamaan kevään saapumista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti