14.12.2011

Viikon höpinät

Tänään havahduin siihen tosiasiaan että joulu lähestyy kovaa vauhtia. Tämä koirien kanssa vietetty lomantapainen ei valitettavasti ole johtanut kovin suurellisiin tuloksiin jouluvalmistelujen saralla, joten täytyy todeta että perinteitä noudatetaan tiukasti tänäkin vuonna.  Kaikki jää viime metreille ja tulee kiireinen ensi viikko :/

Suzylla on virtaa. Kaikki bokserimme ovat olleet suhteellisen vilkkaita, mutta tämä painii omassa sarjassaan ja varsinkin juuri nyt. Eilen huomasin sen viilettävän pihamaalla tuhatta ja sataa. Otettuani koiran sisälle se huokaisi hetken, nappasi sitten suuhunsa vessapaperirullan hylsyn (se käy wc:stä aina tarkastamassa onko tyhjiä hylsyjä – suosikkileluja - sille on ihan kori siellä varattuna niitä varten) ja jatkoi juoksemistaan keittiön ja olohuoneen välissä sijaitsevan uunimme ympäri hylsyään villisti heitellen. Asia lienee ymmärrettävissä niin että sairasloma alkaa olla ohimennyttä aikaa. Lenkeillä olemme käyneet jo normaalisti ja sielläkin sen tekemisen tarpeen huomaa, koira nykii milloin hihastani, milloin taskustani odottavan näköisenä. ”Mamma, toimintaa!" No, sehän kyllä järjestyy.

Alkuvuodeksi onkin sangen hyvin pullat uunissa, sillä treeniporukkamme on aikeissa vuokrata maneesia kerran viikossa tapahtuvaa sisätreeniä varten. Halli on sama missä harmillisesti kesken jäänyt tokokurssi järjestettiin, oikein tilava ja hyväpohjainen harjoittelupaikka ja inhimillisen ajomatkan päässä. Odotan suurella innolla!

Iita on reagoinut ajoittaisiin pikkupakkasiin perinteisesti: vähän kutittaa. Aiemmin löytämäni Prob tuotteet ovat varsinainen taivaan lahja joista koira saa avun ja samalla tulee hoidettua emännän kuivat kädet. Kyseinen shampoo + voide on alun perin tarkoitettu hevosten kesäihottumaan – meillä niillä hoidetaan talvi-ilman kuivuuteen reagoivaa koiraa. Täysin luonnonmukaiset tuotteet ovat turvallisia käyttää; koira voi vaikka syödä voidetta ilman että siitä on sille haittaa. Asiaan voi halutessaan vihkiytyä Korholan tilan sivuilla – kyseiseltä myyjältä käymme omat ostoksemme tekemässä.Sieltä saa myös omega 3 öljyä, joka on koirille aivan ykköstuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti