9.4.2012

Jänis naapurissa

Pääsiäinen pitkine vapaineen alkaa kallistua kohti loppuaan. Säänhaltija on eilen ja tänään hellinyt meitä ihanalla auringonpaisteella, joka antaa aavistuksen tulevasta keväästä. Kovin keväiset eivät olosuhteet vallitsevan lumitilanteen vuoksi ole. Kuvatodisteita tulossa kohta...

Mainittakoon ensin että meidän naapurin pihassa majailee jänis, joka on siellä aina aamuisin ja usein päivälläkin. Koirat, etenkin Suzy, ovat tietysti asukkaasta kohtalaisen innoissaan. Aamulla seurasimme ikkunasta Suzyn ja jänöjussin kohtaamista; Suzy tuijotti pupua herpaantumatta meidän puolella pihaa, ja aidan takana jänis tuijotti koiraamme syöden kaikessa rauhassa. Ilmeisen rohkea tapaus! Lopulta jänis lähti, ja meinasi lähteä meidän koirakin perässä. Hirveä vahtiminen, aidat kun eivät hankiaisen vuoksi ole parhaimmillaan juuri nyt.

Eilisistä maneesitreeneistä sen verran, että sujuivat huomattavasti perjantaisia paremmin. Leikitin koiraa patukan kanssa ihan kunnolla ennen aloitusta, seurauksena innokkaasti töitä tekevä koira jolla tosin hienosäätö oli paikoitellen pahasti hukassa. Tärkeintä on nyt kuitenkin että työn tekeminen maittaa, ne hienosäädöt kyllä saadaan taas kohdilleen jos ja kun nyt vain saataisin treenata ilman mitään luovia taukoja.

Nyt niitä kuvia, ei mitään laatu-otoksia mutta jotain kuitenkin:


Aurinko paistaa ihanasti, vaan minne tässä hangessa asetut mukavasti?

Tutkitaan yhdessä paikkoja

Tiedän että se jänis on täällä jossakin

Kukkuu, huomaa lumen määrä!

Minä edelleen sitä jänistä etsiskelen....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti