18.4.2012

Pikapäivitystä

Viikko se on jo iloisesti puolessa välissä, ja meidän pihalla näkyy pieniä plänttejä nurmikkoa. Kevät tulee! Sivumennen mainittuna näkyy jo aidan vieressä yksi myyrän kraaterikin olevan. Nyt jo?

Tänään käytin Suzyn hieronnassa. Aika oli alun perin varattu Iitalle, mutta koska sen juoksut ovat ihan juuri loppuneet veinkin Suzyn ja Iita pääsee sitten seuraavalla kerralla. Suzyn mielestä hieronta oli ihanaa ja hierojatäti varsinkin ihan huippu! Olisi jaellut rajattomasti pusuja, vähän toppuuttelin menoa. Selässä oli pari jumikohtaa, joiden käsittely sai koiran hetkellisesti kiemurtelemaan, muttei mitään pahoja kuitenkaan. Huolletaan selkää jatkossa silloin tällöin.

Huomenna on luvassa näyttelytreenit jonne vien tällä kertaa Suzyn - se kun on meiltä seuraavaksi menossa näyttelyyn. Perjantaina sitten hallitreeni, jota varten pitäisi ehtiä tekemään jonkinlainen suunnitelma sekä omalle että liikkuroitavalle koiralle. Olen nyt saanut päähäni että hyvin suunnittelemalla, asettamalla välitavoitteita sekä tarkastelemalla ajoittain missä mennään ollaan kenties hivenen tehokkaampia. Täydellisiä emme ole eikä meistä sellaisia tule, mutta tehdään parhaamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti