13.4.2012

Treeniä treeniä

Suzyn kanssa aletaan pikku hiljaa pääsemään normaalirytmiin. Treenitauko ei ole tehnyt sille kaikilta osin hyvää, näkyy mm. seuraamisessa josta tuppaa heti tulemaan löysempää. Eilisissä ulkokenttä-treeneissä tämä oli selkeästi havaittavissa, mihin vielä sohjoinen ja märkä alusta antoi oman säväyksensä. Treenistä jäi kuitenkin hyvä mieli, sillä saimme aika ihania kuvia muistoksi niistä. Satu testasi uutta objektiiviaan, otoksista näytteitä tässä postauksessa ja myöhemmin Suzyn omalla sivulla.

Kuva Satu Sorsa

Tänään käytiin sitten hallitreenissa, ja nyt jo oli havaittavissa millainen ero tulee kun vertaa koiraa jota treenataan silloin tällöin sellaiseen koiraan jota treenataan joka päivä - puhumattakaan että ehkä olosuhteet olivat koirankin mielestä enemmän motivoivat. Suzy oli heti sisälle mennessä paremmin kuulolla, ja kun liikkeet sujuivat hyvin saatoin antaa sen välillä revittää irti hallissa patukkansa kanssa. Otettiin kaikki tokon alokasluokan liikkeet, joista erityisen tyytyväinen tänään olin liikkeestä maahanmenoon. Kotiläksyksi otetaan nyt lyhyitä seuraamispätkiä joka päivä, kenties jopa vain askeleen pituisia, niin saadaan tarkkuus takaisin. Liikkeiden välillä harjoitutin paikallaanmakuuta johon saatiin extra-tehosteet katolta putoilevien lumien muodossa. Ensimmäisellä kerralla Suzy säpsähti ja nousi seisomaan, seuraavilla kerroilla homma oli jo tuttua eikä enää tarvinnut hätkähtää. Kun aikaa jäin otin vielä lopuksi a-este harjoituksen agilityesteen muodossa ja lisäksi kokeiltiin vielä agility-putkeakin johon Suzy rohkeasti meni sisälle ja tuli toisesta päästä ulos. Oli tosi hauskaa! Kotimatkalla kävin Mustista ja Mirristä hakemassa tilaamani laatikollisen uutta Maukas ruokaa (pakaste) ja huvitti hieman kun treenikaveri näkyi vetelevän sujuvasti sikeitä auton takakontissa.

Iita on edelleen juoksussa joka toivottavasti (huokaus) kohta loppuu... Itselleni vielä tähän muistiin että molemmat koirat on madotettu Axilurilla - toivotaan että nyt on mainoksen mukaisesti madottoman mukava olla :)

Lopuksi vielä niitä uusia kuvia, tuhannet kiitokset näistä Satu Sorsalle! Puhukoon kuvat puolestaan mikä on koirani mielestä paras treenipalkka. Ja kuten aina: kuvat suuremmaksi klikkaamalla.

Patukka, jes!

Ensin revitellään vähän...

... ja sitten revitellään vielä vähän lisää

Voitin, nyt se on minun!

Jippiajee
Nyt taisi iskeä totaalihepuli

Tämä on niin mahdottoman kivaa

Suosittelen patukkaleikkejä kaikille!

1 kommentti:

  1. ihana kuvattava oli kerta kaikkiaan! :-) kivat tarinat olet kirjoitellu kuviin :-)

    VastaaPoista