8.8.2012

Keskiviikko juttuja

Tänään oltiin maneesissa 4 koirakon + yhden avustajan voimin kisatreenailemassa. Ensin otettiin yhteisesti paikallaanmakuu (Suzy suoritti sen ok) ja sitten kukin koirakko veti täyden kisasuorituksen liikkuroituna omalla tasollaan. Suorituksia videoitiin halukkaille.

Suzyn kisasuoritus meni, no ei nyt todellakaan täydellisesti mutta siten ettei ainakaan mikään liike mennyt rikki (lue nollille) ja koiran vire säilyi suorituksen loppuun asti. Vireestä olen aina eniten huolissani, sillä suoritus ilman palkkaa on koiralle kuitenkin aika pitkä. Tänään huoli oli aika turha, ennen suoritusta kevyesti nostatetulla Suzylla riitti tarmoa niin paljon että viimeisissä liikkeissä alkoi suorastaan näpsimään kättäni vetolelun toivossa. Viimeisen liikkeen jälkeen neiti saikin lelunsa ja sitten lähdettiin lujaa ympäri maneesia. Itse sain kritiikkiä vasemman käteni asennosta, se jumiutui jotenkin ihan vammaisesti koukkuun mitä tietenkään ei saa tapahtua. Pitää ilmeisesti vetää suoritus ilman koiraa käsiään iloisesti heilutellen? Hyvä että on treenikavereita jotka uskaltavat sanoa kaikki asiat suoraan!

No, sitten tultiin kotiin, kävin hölkkäämässä ja sen jälkeen koko perheen voimin saunaan. Siis ette kyllä usko... Saimme tuliaisiksi sellaisen japanilaisen vastan (tai vihdan, kuten haluatte) jossa oksat ovat ohuita bambusuikaleita eikä siinä siis ole irtoilevia ja joka paikkaan lentäviä koivunlehtiä (ei kyllä sitten tuoksuakaan). Niin siis Vesku kokeili sitä varovasti Suzylle ja nyt se haluaa että sitä vihdotaan saunassa :/ Siis oikeasti, elukka nautti häpeämättömästi käsittelystä ja suorastaan vaati sitä lisää. Mihin tässä vielä joudutaan, seuraavaksi se haluaa oluen ja pari makkaraa sinapilla...?

Sää on ollut kamala koko päivän, kovaa tuulta ja sadetta - välillä sataa ihan vaakatasossa. Voi olla että huomisen jälkitreeni peruuntuu jos keliolosuhteet ovat samanlaiset; jos ne ovat vaikeat virkakoirillekin niin ehkä harrastuskoiralta ei kehtaa edes vaatia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti