22.8.2012

Tämän viikon stoorit

Meinaa taas unohtua koko blogin pitäminen. Ei olla silti ihan laakereilla lepäilty, vaan tekemistä on piisannut melkein normaaliin tahtiin. En vain ole muistanut, ehtinyt, jaksanut kirjoitella...

Tänään oltiin tottistelemassa Mutalan isolla kentällä.Kentän viereen rakennetaan parasta aikaa rivitaloa ja saatiin sen myötä ihan kivat häiriötreenit, sillä naulapyssyn paukutus kuului lähes taukoamatta koko harjoituksen ajan. Kerrankin meni niin päin että minä en olisi koko asiaa huomannut, mutta Suzy huomasi ja monta kertaa huomasin sen kysyvän onko tämä nyt varmasti ok. Ei se sitä pelännyt, mutta jäi kuitenkin muutaman kerran kuuntelemaan. Jotenkin aika hassua, kun joka puolella häärää koirakkoja vinkuvine leluineen ja isoine kierroksineen - lue ihan aikuisten oikeasti häiriötä -  ja tämä jää ihmettelemään naulapyssyä :)

Vippi aiheutti jälkikäteen ajatellen hauskan välikohtauksen - lähti kesken treenin hirveää vauhtia kentältä pois ja hetken katselimme suu auki että siinä se voittajaluokan ykköstykki nyt männöö, juoksunartunko hajun perään vai minkä... Pientä hätäännystäkin ehti jo mieleen hiipiä, sillä lähistöllä kun kuitenkin autoteitä joilla liikennettä on jonkun verran. Ilmeni kuitenkin että pojalle tuli vain "just nyt heti" kakkahätä, eikä kohteliaana herrasmiehenä tietenkään alkanut kentällä asioimaan. Voi pientä ja kylläpä meitä nauratti. Hihitytti vielä kotimatkallakin, koirat on tosi persoonallisia otuksia!

Otettiin koko setti läpi, eli seuraamista, luoksetulo, jäävät liikkeet, hyppy ja lopuksi vielä luoksepäästävyysharjoituksia Eijan kanssa. Teki kiltisti, mutta kyllä huomaa että taukoja ei voi pitää jos on meininki pitää koira kisakuntoisena. Oli jotenkin vähän väsyneen oloinen, vaikka ei siihen pitäisi olla mitään syytä. Voi kyllä olla että elukka peilasi omistaja-ohjaajansa tuntoja, olen nimittäin koko viikon taiteillut tullako-vaiko-ei flunssan kourissa. Rasittavaa...

Huomenna on alustavasti luvassa peltojälkiharjoitusta - mukavaa vaihtelua ja pieni rentoutuminen ennen viikonloppua jolloin luvassa on eräänlaista hässäkkää sukujuhlan muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti