27.8.2012

Taas uusi viikko

Jyväskylän reissulta kotiuduttu, yksi työpäiväkin jo takana.

Kummipoikamme Roopen rippijuhlat tuli juhlittua, päivän sankari näytti oikein komealta puvussaan ja pääsee toivomilleen mopo-ostoksille jo tällä viikolla :) Kokonaisuudessaan reissu oli oikein mukava ja blogiin sopivasti sangen koirapainotteinenkin, sillä Suzyn lisäksi paikalla oli siskoni 3 labradorinnoutajaa sekä 2 kultaistanoutajaa joista toinen on toisen siskoni ja toinen ensimmäisen siskon tyttären koira :) Ihan perusteellinen sukujuhla siis! Yövyimme paikallisessa kylpylähotellissa ja on hauskaa nähdä miten Suzykin on oppinut reissuista nauttimaan - se mm. tietää että hotellissa saa AINA nukkua sängyssä :D Tämä hotelli oli varannut koiralle oman tervetuliais-pussukan, mistä on todettava että valitettavasti sen sisältämät herkut eivät olleet prinsessamme mieleen. Kröhm, ilmeisesti tottunut jossain parempaan...?

Yksi reissun kohokohdista oli nähdä Päivi-siskoni uusi pentu, Stella-labbis jolla ikää on nyt 10 viikon verran. Äärimmäisen suloinen sekä sangen pentukuumetta herättävä tapaus. Rauhallinen minusta, kun bokserinpentuihin olen tottunut. Jäämme odottamaan mitä lapsukaisesta kasvaa, tällä hetkellä näyttää oikein hyvältä.

Tänään sitten paluu arkeen ja treenaamaan, vaihteeksi Pataluodon kentälle. Aika perinteiset kuviot, lisäksi vähän noudon mieleenpalauttamisen harjoittelua - tänään vain kapulan pitämisen muodossa. Näkyy tuo suussa pysyvän ihan nätisti ja into olisi ollut kapulan kimppuun suurempikin. Päätin nyt rauhoittaa mieleni ja aloittaa kapulan kanssa tavallaan alusta; ensin pidetään, sitten nostetaan ja lopuksi noudetaan. Jos saataisiin tietynlainen holtittomuus puuhassa korjattua kuntoon. Näinhän se menee, opeta ensin ja korjaa sitten...

Seuraavat treenit olisivat keskiviikkona tottiksen muodossa, torstaina sitten kauden viimeinen maastotreeni yhdistyksen lipun alla. Illat alkavat olla jo pimeitä, joten mahdolliset jälkitreenit lienee parasta toteuttaa viikonloppuisin ja jättää sitten pikku hiljaa homma hautumaan talveksi. Huomenna käydään kunnon lenkillä ja viikonloppuna sitten katsotaan mitä keksitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti