13.8.2012

Leppoisasti viikon alkuun

Käytiin tänään oikein idyllisellä lenkillä Suzyn kanssa. Aurinko paistoi ja sääolosuhteet lämpenivät edellispäivistä suorastaan yllättävästi - kyllä oli tuulipuvun housut ja takki yllä aivan liikaa. Ota tästä nyt selvää sitten, onko tämä syksyn alkua vai jatkuuko se kesä sitten kuitenkin.

Suzy lomailee. Lupasin sille muutaman päivän huilin mikäli kisoissa sujuu sinnepäinkään ja tänään oli siis lomapäivä nro 2 neidillä. Ei taida oikein nauttia lomailusta, kantaa minulle leluja, makailee eteisen lattialla raskaasti huokaillen ja siirtyessäni itse paikasta toiseen kulkee toiveikkaana perässäni. Ilmeisesti tämä on ymmärrettävä niin että ei tuo mitään lomia kaipaa, vaan haluaa puuhastelemaan? No, eiköhän me jotakin keksitä.

Isäntä teki huomiseksi uuniruokaa johon tuli kesäkurpitsaa, sipulia, jauhelihaa, juustoja, mausteita... Piti vähän maistaa ja oli aivan mielettömän hyvää! Ei tuosta taida kamalasti huomiselle edes jäädä :/ Herra tekee paljon parempaa ruokaa kuin minä, tämä on tunnustettava. Nyt vielä joitakin iltapuuhia ja sitten massu täynnä unille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti