4.11.2012

Skyfall

Käytiin eilen sivistämässä itseämme tuoreimman James Bond elokuvan "Skyfall" merkeissä. Päätimme suunnata klo 18 näytökseen mutta ilmeisesti Suomen talveen tottumattomina (kröhm) jäi lähtö hivenen myöhäiseksi. Ilmeni että Joensuun kaupungin keskustasta on melko haastavaa löytää parkkipaikkaa, varsinkin jos sattuu olemaan lauantai-ilta ja ulkona ravakka räntäsateen tapainen. Saatiin lopulta paikat klo 19 näytökseen ja käytiin ennen näytöksen alkua syömässä kreikkalaisessa ravintolassa. Isäntä söi rosvopaistia ja minä moussakaa, molemmat annokset olivat oikein hyviä ja ilmeisesti  ainakin herran annos valkosipulia säästämättä...

Elokuva itsessään oli todella hyvä, suosittelen lämpimästi. 2.5 tuntia meni yllättävän nopeasti, ainoana miinuksena toisella rivillä olleet paikkamme jotka asettivat omat vaatimuksensa niskojen kestävyydelle. Kannattaisi varata paikat ajoissa, vaikkapa sieltä pussailu-parvelta jossa oikeasti elokuvan näkyvyys on parhaimmillaan :)

Tänä aamuna ollaan sitten palattu arkeen, Suzy ilmoitti ettei aio nauttia aamuruokaansa. Eihän se nyt vaarallista ole jos koira silloin tällöin jättää annoksen väliin, ei muuta kuin uutta yritystä seuraavalla ruokintakerralla. Tämän kanssa se vain alkaa tuntumaan hivenen turhauttavalta, sen mahan kun ei olisi hyvä pitkiä aikoja tyhjillään olla. Mutta katsellaan, josko se ruoka kuitenkin jossain vaiheessa maistuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti