24.11.2012

Tunnelmia

Tänä aamuna heräsimme todella sumuiseen ja sateiseen säähän. Tätä kirjoittaessani pöydän kulmalla oleva ulkolämpömittari näyttää +6 astetta. Marraskuu kääntyy pian joulukuuksi, mutta ei ole vielä yhtään talvinen olo - minne tahansa katsookin on joka paikka täynnä lähinnä rapaa ja mutaa. En näe itseäni masennukseen taipuvaisena ihmisenä mutta huomaan että tämä harmaus alkaa aika tavalla väsyttämään. Toisaalta yritän olla iloinen että ei ole ainakaan liian kylmää ulkoilua ajatellen. Ja näin viikonloppuisin päivänvaloakin näkee edes jonkin verran.

Eilen oltiin hallitreenissä, ei nyt ihan paras ilta (voi lukea rypistellen). Otettiin aika pitkä treeni ja kyllä se nyt teki asioita ihan kivastikin ja tyylilleen uskollisena suurella innolla, mutta... Näkisin että meillä on taas hienosäädöt hieman hukassa ja itselläni palkkaamisessa aika hitosti korjattavaa. Ei voi syyttää koiraa kun syy on pääosin omassa itsessä, kun ei ole menossa kisoihin niin jotenkin ote muuttuu löperömmäksi ja Suzyhan kyllä osaa sellaiset mahdollisuudet hyödyntää oikein hyvin. Jossain vaiheessa treeniä ajattelin ääneen että seuraavaksi taidan ottaa kultaisennoutajan niin onpa sitten ainakin rauhallisempi koira... vaikka mitähän minä rauhallisella tekisin? Nyt pitää palata suunnitelmallisuuteen ja tormistautua ja alkaa vaatimaan tasoa suorituksiin eläimeltä joka kyllä halutessaan osaa ja paljon. Että jos vaikka unohdettaisiin se eilinen ja aloitettaisiin uusi elämä NYT :) Pakko vielä sanoa että se on hassua miten erilaisia saman rodun edustajat voivat olla. Ofeliaa on ollut niin ikävä moneen kertaan, en taida koskaan enää saada samanlaisilla luonneominaisuuksilla varustettua koiraa. Mutta se ei tietenkään ole Suzyn vika ettei se ole Ofelia, hän saa olla juuri sellainen kuin on. Niin se vain menee, koira on sellainen kuin on ja sinä muutat itseäsi ja omia tapojasi toimia sen mukaisesti että koira toimii. Ja täytyy sanoa että omana itsenään Suzy on meille super-rakas, oikea ykköstyttö :)

Puuhakas se oli jo pentuna.
Minkä taakseen jättää sen edestään löytää :)
 

Tänään meillä on kauneuspäivä, leikkasin jo Suzyn kynnet ja illemmalla aion pestä sen. Puuha ei ehkä ole niin Suzylle mieleen, mutta yleensä lopputulos hivelee silmää. Yritän siis saada koirani mainoksen sanoin uskomaan että hän on kauneudenhoidon arvoinen :)

***
Iltapäivitystä: tänään käytiin Suzyn kanssa 1.5 tunnin lenkki, oli jotenkin niin mukavaa kun oli lämmintä eikä satanutkaan sillä hetkellä. Päivällä sitten vetäistiin koko porukka kolmen (3) tunnin päiväunet jonka jälkeen pakkauduin lenkkivaatteisiin ja lähdin juoksemaan. Olen tullut siihen tulokseen että alan olemaan sen ikäinen ettei läski enää lähde mutta ainakin se liikkuu. Oli ihanaa juosta, keuhkot alkavat tuntua jo ihan omilta. Sitten käytiin saunassa ja Suzy on nyt pesty - tuoksuu suloisesti koirien omena-shampoolta. Loppuilta nautiskellaan, vähän videota, jotain hyvää syötävää ja koko perhe kasassa. Elämä on kyllä ihanaa, ei voi muuta sanoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti