8.12.2013

Näyttelyharjoituksia

Ihana pitkä viikonloppu alkaa olla loppusuoralla. Torstaina aloitettiin pikkujoulun merkeissä Teatteriravintolassa, ihan järisyttävän hyvää ruokaa ja mahtavassa seurassa. Kiitos vielä kaikille!
Perjantaina sitten siskoni perheineen keski-Suomesta saapuivat kylään ja iltaa istuttiin isämme luona nauttien (taas vaihteeksi) juhlaillallista jota isä oli valmistellut koko edellisen viikon. Aivan ihanaa ja aivan ähkyssä kotiin. Olipa ihanaa tavata siskojani taas, viime kerrasta olikin jo taas liikaa aikaa. Saatiin aivan ihana valoseppele tuliaisiksi, se pääsee kunniapaikalle kotonamme.

Tänään sitten pakkasin Rexin autoon ja suunnattiin kohti PoKSin hallia, joka ansaitsee erikoismaininnan siksi että on ainoa LÄMMIN halli näistä Pohjois-Karjalassa sijaitsevista koirahalleista. Onpa luxusta näin talviseen aikaan. Käytiin pojan kanssa ensin pieni lämmittelykierros ulkona, siinä samalla tuli todettua sekin miten hyvä sijainti hallilla on; hyviä ulkoilureittejä on vaikka minne asti.

Hallissa sitten alettiin heti treenaamaan, yhdessä muiden paikalle saapuneiden koirakoiden kanssa. Osanotto oli melko vähäinen, ajatellen että Messari on viikon päästä, mutta toisaalta parempi näin sillä ehdittiin hienosti harjoitella kaikki tarpeellinen ja hieman extraakin. Jätkällä oli virtaa vähän yli tarpeenkin, mutta aika kiltisti se kuitenkin malttaa kuunnella mitä häneltä halutaan ja esiintyy ryhdikkäästi. Oikein sydäntä lämmitti kun treenien vetäjä kehaisi koiraani kertoen että se on aivan ihana, seikka mikä tietysti itselle on ihan selvääkin selvempi. Tottakai nämä meille ovat ihania ja maailman parhaita!

Onkohan tarpeeksi täyteläinen kuono minulla? (no todellakin on)

Nyt sitten kotona keskitytään sunnuntai-illan viettoon, suunnitellen pizzan hakua (Suzy pääsee herkuttelemaan pizzan reunoilla mikä on kutakuinkin parasta mitä se tietää), elokuvan katselemista ja sen sellaista. Ihan laiskotellen siis, mutta onpahan sitten taas akut ladattuna ensi viikkoa varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti