6.4.2014

Kuulumisia

Vajaan viikon verran ehdittiin treenailla yskätauon jälkeen, kun taas ollaan tauolla - tällä kertaa kouluttajan alias koirien omistajan sairasloman vuoksi. Silmäni leikattiin perjantaina, siihen tehtiin jo toistamiseen uusi kyyneltie. Edellisen kerran sinällään onnistunut lopputulos oli arpeutunut umpeen, joten kirurgi päätyi tekemään kokonaan uuden; tällä kertaa vähän eri paikasta kuulemma todella paksun luun läpi edeten. Mieheni luki leikkauskertomusta ja totesi että nyt se on virallista: meidän talossa asuu paksukalloinen emäntä. The Paksukallo tyytyy kohtaloonsa, toteaa että eron edelliseen käsittelyyn verraten todellakin huomaa ja yrittää toipua. Koko ensi viikon saa olla onneksi kotona tiputtelemassa silmään tippoja, voiteita ja suihkeita. Pian tämä unohtuu, kevät etenee ja kesä on lähempänä. Ja tiedättekös, jos ihmisellä on 2 toimivaa silmää niin se on jo aika paljon se.

Koirille kuuluu hyvää, molemmat ovat terveitä, reippaita (erittäin) sekä hyvässä kunnossa. Viikolla ehdittiin käväisemään parissa tokotreenissä, missä mm. yllätettiin treenikaveri esittelemällä Suzyn merkille meno. Vaikka koira ei kisaamaan pääsekään, niin se tekee mielellään ja edelleen oppii myös uusia asioita. En näe järkeä junnata koiran kanssa pelkästään niitä asioita joita se jo osaa, joten siksi teemme vaihtelevia harjoituksia ja erittäin mielellään sellaisia missä koira saa edetä ja purkaa samalla loputonta energiaansa.

Rexin kanssa ollaan jatkettu perusasioita, sekä otettu myös näyttelyharjoituksia muiden treenien ohella. Olen nyt keksinyt aika hyvät konstit saada se poseeraamaan ryhdikkäänä, ahne koira kun on niin makupaloilla pääsee pitkälle. Odotan innolla kevään näyttelyitä, koira on kehittynyt hienosti vaikkei tokikaan vielä ole valmista nähnytkään. Viikko sitten Ystäväni kävi kylässä ja näki koiran muutaman kk:n tauon jälkeen - kiitos vierailusta Pirjo ilmeesi jaksaa riemastuttaa minua yhä edelleen :)

Nyt jos tässä jatkaisi lepäilemistä, ensi viikolla toivottavasti pääsee jo pikkuhiljaa vähän kävelemään ja nauttimaan kevätauringosta. Isäntä lenkittää koiria toistaiseksi, käykäähän moikkaamassa jos näette.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti