26.5.2015

Alkuviikon pikakuulumiset

Niin sitä ollaan edetty taas useita päiviä eteenpäin ja ilokseni voin todeta että piilolinssi on edelleen Suzyn silmässä. Ihan pian saadaan toivottu viikko täyteen yhtäjaksoista hoitoa ja sen jälkeen kaikki mitä saadaan on plussaa. Linssi saa olla paikoillaan sen 2 viikkoa jos pysyy ja viimeistään sitten silmän tilannetta tarkastellaan uudemman kerran.

Suzyn vointi on mainio, selkeästi on havaittavissa että silmä ei enää ole niin kipeä. Hieman liiankin selvästi, sillä lenkeillä alkaa koirassa olemaan jo melkoisesti pideltävää. Hän niin mielellään riemuitsisi keväästä tekemällä helikopterihyppyjä (Suzyn tuntevat tietävät mitä helikopterihyppy tarkoittaa) ja muutenkin kekkaloimalla ympäriinsä. Vanhan jälkikoiran mielestä myös erilaisissa pusikoissa ja risukoissa olisi vallan passelia käyskennellä, yritäpä siinä selittää että kun se ei nyt käy kun sitä linssiä ei haluta mihinkään pensaan oksalle. Uimarengas kaulassa vain painettaisiin ryskyen menemään. Kun mietin aikaa taaksepäin niin aikamoinen savotta tämä on ollut enkä viitsi edes laskea montako satasta olen tapahtumain tiimellyksessä köyhtynyt. Jos silmä tällä kuntoon saadaan, niin rakas koirani säihkysilmineen on kyllä kaiken vaivan arvoinen.

Rexin kanssa ollaan palattu arkeen näyttelykauden avajaisten jälkeen. Herraa pidetään hyvässä iskussa reippailla lenkeillä ja aivan pian päästään uimaankin. Tottiksissa edetään suunnitelmien mukaan ja jälkikauttakin ollaan jo vähän aloiteltu. Jatkuvasti hyviä fiiliksiä, jollaisia harrastuskoiran kanssa saa silloin kun asiat menevät edes sinnepäin.Kyllähän tämä tästä pikku hiljaa kesäksi muuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti