18.5.2015

Läheltä liippasi

Sunnuntaina suunnattiin auton keula kohti Varkauden KV näyttelyä, mukaan matkaseurauksi hain ystäväni Eijan. Onneksi hain, perille päästyämme nimittäin selvisi että näyttelyalueen parkkipaikat eivät olleet lähimainkaan riittävät ja auton joutui ajamaan noin puolen kilometrin päähän. Ei kuulosta paljolta vai - no ei kuulostakaan jollei mukana olisi ollut hirveää määrää tavaraa; kassia ja pussia, vesipulloja ja -kuppeja, näyttelyhäkki alustoineen ja kärry jonka päälle häkki asetellaan vedettäväksi. Muistinko mainita koiran joka painaa abouttirallaa 40 kg? Tällä yhdistelmällä jo satakin metriä on vallan riittävästi, mutta kiitos Eijan läsnäolon saatoimme purkaa koiran tavaroineen näyttelyn sisäänmenon eteen ja kävin sitten, Eijan jäädessä omaisuutta vahtimaan, viemässä auton pois.

Hivenen epävakaisen sään vallitessa pääsimme lopulta kehäalueelle (miksi se on lähes aina mahdollisimman perimmäisessä nurkassa tulosuuntaan verraten?). Kehä olikin mielenkiintoinen; se oli keinonurmella jollaisella Rex ei ole koskaan vielä ollut. Kehään mennessämme se katseli ihmeissään ympärillä vallitsevaa vihreyttä ja eteni nenä tiukasti maassa nuuskien. Kuvitteli vissiin että tässähän tultiin jäljestämään :)

Laatuarvostelussa

Kehään koirani vei paikalla ollut koirani Kasvattaja. Kovasti oli koirapojalla virtaa, mistä tuomari onneksi kovasti tykkäsi ja antoi meille seuraavanlaisen arvostelun:
"Masculine, beatiful head, good expression. Good front, chest, neck, topline, angulations. Moves well. Good temperament." Rex sai ERIn, voitti luokkansa ja sai SA:n - sitten vain PU-kehää odottelemaan.

PU-kehässä.

Paras uros kehässä pojan edelle meni valtavan kokoinen juniori-uros, sekä valioluokan uros. Yleisesti ottaen tuomarointi taisi mennä tyyliin "mitä sonnimpi, sen parempi" mitä nyt espanjalaustuomarilta sopii odottaakin. Rex sijoittui sijalle PU3, sai va-sertin ja va-cacibin ja niihin olemme ihan tyytyväisiä. Sertin metsästys jatkuu, mutta siinä on oma viehätyksensä joten tyytyväisiä ollaan.

Kahden näyttelypäivän saalis

Tänään kävimme Rexin kanssa päivittämässä pojan rokotukset, sekä samalla reissulla virallisessa sydänkuuntelussa - ei sivuääniä. Toimenpiteiden yhteishinta 93 euroa sai allekirjoittaneen hetkeksi hieman puuskuttamaan, mutta mainosta lainatakseni hän on varmasti sen arvoinen... Huomenna sitten Suzyn kanssa silmäsairauksiin erikoistuneelle eläinlääkärille - saa pitää peukkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti