21.5.2015

Linssiä paikalleen part II

Niinhän siinä kävi että ei se piilolinssi silmässä ihan 2 viikkoa pysynyt.  Tänään meidän oli tarkoitus kokeilla elämää ilman kauluria, mutta päästy sitäkään tekemään sillä eilen ottaessani sen pois siksi aikaa että koira saa juotua vettä niin naps vain ja nanosekunnissa koira vetäisi linssin käpälällään pois silmästä. En suoraan sanottuna olisi ihan uskonut että jo varttuneempi koirani kykenee noin nopeaan toimintaan, mutta uskottavahan se on, samalla kun voikin todeta että jos jollakulla on ongelmia piilolinssin poistamisessa niin kannattaa kysyä meidän Suzya hätiin. Kyllä lähtee ja vauhdilla! Onneksi minulla oli kotona piilolinssinestettä juuri tällaista tilannetta silmälläpitäen ja sain kallisarvoisen linssin talteen.

Aamulla siis puhelimen kimppuun ja niin kovin tutuksi tullutta numeroa valitsemaan. Aikoja ei juurikaan tarjolla ollut mutta eläinlääkäri suostui ottamaan meidät ylimääräisinä, eli käytännössä jäi tekemään ylitöitä meidän vuoksemme, mistä olen äärimmäisen ilahtunut ja kiitollinen.

Vastaanotolla silmä puudutettiin ja sitten vain toimeksi. Ihan ei yhtä helposti mennyt paikalleen kuin viimeksi, mutta menipä kuitenkin loppujen lopuksi. Nyt Suzy saa  pitää kauluria suunnilleen joulun tienoolle saakka (pieni yritys keventää tunnelmaa) ja toivotaan että linssi tällä kertaa pysyisi paikallaan sen 2 viikkoa. Tai edes sen viikon...

Niin, kotona havaitsin että linssin pinnassa on pieni rypyntapainen. Seuraillaan asettuuko, pahin kauhuskenaario tässä vaiheessa olisi linssin alle jäänyt karva, koska siitähän seuraisi uusi reissu eläinlääkäriasemalle taas huomenna :/ Linssi ilmaa itseään hetken silmän pintaa vasten, jonka jälkeen sen pintaan mahdolliset roskat saa huuhdottua pois. Voisikohan edes tämä mennä nyt putkeen???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti