27.9.2012

Kevyempi viikko

Tämä viikko on mennyt edellisestä viikonvaihteesta toipuessa, ollaan lähinnä ulkoiltu ja rentouduttu koiran kera. Yhdet treenitkin tuli siinä välissä käytyä ja niistä todettakoon että koiralla on hirveä määrä virtaa. Tuntui välillä että ei yhtään käpälää edes käynyt maassa, mutta hyvä niin. Pikku hiljaa aletaan palailemaan normaalirytmeihin ja ainakin tällä hetkellä mielessä on tottikseen keskittyminen talven yli. Hallikausi alkaa ensi viikolla ja ulkotreeniä jatketaan siinä ohessa. Ehkä vähän jälkeäkin vielä otetaan - Eijalle tiedoksi että en ole unohtanut sitä "näytösjälkeä" :)

Tänään istuin siideritölkki kädessäni kuistilla (en siis tissuttele muuten vaan, se oli saunajuoma) ja ihmettelin koiraani joka näytti tanssivan keskellä hämärää pihamaata. Tarkemmin zuumailtuani havaitsin sen heittelevän ilmassa jotakin joka näytti ihan.... no myyrähän se oli. Juoksin paikalle seurauksella että Suzy pudotti myyrän ja se lähti kipittelemään vauhdilla karkuun - jäi henkiin siis. En ole mitenkään ihastunut näihin pihan asukkeihin, mutta en sentään anna koiran niillä huvitella. Suzya taisi vähän harmittaa kun kiva leikki jäi kesken.

Allekirjoittanut tuntee pientä ostokrapulaa, tuli tuossa ikään kuin sovittua auton vaihdosta :/ Uusi menopeli (siis ei uusi mutta minulle uusi) saapuu ensi viikolla, lopultakin sellainen missä koiran tai useammankin kuljetus onnistuu ongelmitta. Tätä vartenhan sitä kai töitä tehdään että joskus saa jotain itselleenkin, oikeastaan aika mukava juttu.

Myyrän saalistaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti