20.9.2012

Viikkokatsaus

Tällä viikolla ollaan oltu ahkerina, joka ilta on ollut jotain ohjelmaa. Tottiksia ollaan otettu aika kevyesti ja melko lyhyinä harjoituksina, olen huomannut tämän sopivan koiralle hyvin. Tekemisissä ollaan keskitytty enimmäkseen seuraamiseen sekä oikean tunnetilan aikaansaamiseen ja koen - joitakin epätoivon hetkiä lukuunottamatta - että tässä ollaan onnistuttu. Palkkana on nyt joko vetolelu tai pallo joka joko pudotetaan kainalosta tai heitetään sopivalla hetkellä että koira saa juosta sen hakemaan & riekkua vähän. Hallinta alkaa olemaan sillä tasolla että tämän voi tehdä muista koirakoista välittämättä, kun nyt ei ihan toisen koiran eteen nakkaa Suzyn aarretta.

Suzyn valeraskausoireet alkavat helpottaa, on jo syönyt ihan normaalisti ja muutenkin vaikuttaa omalta iloiselta itseltään - sellaiselta jolta voi odottaa vaikka mitä kivoja ylläreitä :) Valeraskausoireita ennaltaehkäistiin tällä kertaa homeopaattisin keinoin ja nyt yhtä kokemusta viisaampana voin sanoa että niistä on todella apua, mutta eivät tämän koiran kohdalla poista oireita kokonaan. Hormonitoiminta on sen verran vahvaa tällä neidillä. Olemme miettineet asiaa ja luulen että jatkossa voisi olla parasta sterilisoida koira. Aiemmin olen ajatellut että aika radikaali toimenpide omistajan mukavuuden vuoksi, nyt alan pikku hiljaa ajattelemaan että toisinaan se voi olla koirankin etu. Näiden ajatusten aika ei ole kuitenkaan ihan vielä.

Eläinlääkärillä käväistiin tarkastamassa tulehdusarvot kaiken varalta - kaikki kunnossa. Eli nyt voidaan huoletta jatkaa tekemisiä taas muutaman askeleen eteenpäin. Antaa palaa niin sanotusti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti