24.3.2013

Kevään merkkejä

Allekirjoittanut on potenut viikonlopun hillitöntä sisustus- ja siivousvimmaa. Sillä täytyy olla jotakin tekemistä kevätauringon kanssa, eikös sitä näihin aikoihin yleensä havahdu siihen miten pölyistä ja kulahtanutta kaikki on...?

No, minähän otin ja siivosin vaatehuoneen. Tiedättehän kun meillä naisihmisillä on joskus sellaisia "ei sitten mitään päällepantavaa" hetkiä? Jos jaatte kanssani tämän tunteen, niin suosittelen lämpimästi tyhjentämään vaatehuoneen, puhdistamaan sen ja laittamaan vaatteet ja muut tavarat sinne sitten takaisin. Jestas sentään, en tosiaankaan vähään aikaan manaile vaatetuksen puutetta! Ei ne ehkä ole viimeisimmän muodin mukaisia eivätkä välttämättä edes kovin tyylikkäitä, mutta niitä ON. Paljon!

Suzyn kanssa ollaan lenkkeilty, sää on hellinyt vaihteeksi ihan mukavilla lämpöasteilla ja Suzykin on saanut nyt viilettää ilman takkia. Tänään käytiin piiitkä lenkki ja sen jälkeen vielä koirapuistossa kun havaitsin sen olevan tyhjillään. En varsinaisesti ole mikään koirapuisto-ihminen (eikä koirani ole koirapuisto-koira), mutta tuossa ollaan jonkun kerran käyty silloin kun siellä ei muita ole ja Suzysta se on hauskaa. Näköjään se on koirillakin ruoho vihreämpää aidan takana - on meinaan jonkinlainen koirapuisto tuossa oven takana ihan omastakin takaa, mutta eihän siellä voi juosta kun tallattujen polkujen määrä ei ole kovin suuri. Eihän nyt prinsessan arvolle sovi umpihangessa päästellä...!

Huomenna hallitreenin vuoro, suunnitelmat siltä osin valmiina eli ensin pieni patukka/palloleikki ja sitten suoraan liikkuroituihin suorituksiin. Jos menee yhdellä kertaa hyvin, niin se riittää - korjataan tarvittaessa jos joku juttu tökkii. Viikolla sitten lisää treeniä ulkokentillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti