1.3.2013

Se on jo maaliskuu

Meinaa taas tämä blogituksen päivittäminen jäädä, joten yritänpä raapustaa muutaman rivin.
Takana on viikko jota voitaisiin kuvaavasti nimittää vaikkapa zombie-viikoksi. Onnistuin haalimaan itselleni jonkun flunssanpoikasen joka ei hienoisen kurkkukivun ohella ole oireillut muutoin kuin viemällä kaikki voimat. Olen nuokkunut päivät töissä ja illat ovat menneet joko nukkuessa tai jotenkinpäin toikkaroidessa.

Suzy on suhtautunut vähemmän tekevään viikkoon suurella ymmärryksellä. Olen huomannut koirani ymmärtävän puhetta keskiverto-koiraa enemmän, pelkkä vihjaus "pikku päikkäreistä" saa sen singahtamaan kohti makuuhuonetta ja hyppäämään vuoteelle. Se nukkuu suloisesti jalkojani vasten käpertyneenä, samalla kun se pitää huolen etten sentään nuku koko iltaa. Herätys tapahtuu Suzymaisesti pukkaisemalla olkapäähän ja kun silmänsä saa auki on ensimmäisenä näkökentässä bokserin alaspäin roikkuva lettumainen naamataulu. Sitä katsoessaan tulee väkisinkin hyvälle tuulelle.

Tänään päätin tormistautua ja vein koirani kunnon lenkille. No, lenkeille nyt ollaan selvitty toki joka päivä mutta tänään kirkkaassa pakkassäässä päätettiin oikein nautiskella raikkaasta ilmasta. Olo on tosiaan jo vähän parempi. Lenkin loppupuolella huomasin koirapuiston olevan tyhjillään, joten käytiin sitten sielläkin riehumassa vähän. Sivumennen mainittuna ihmettelen puiston vähäistä käyttöä, se on isokokoinen, siisti ja turvallinen. Suzykin tykkää puistosta, muistaa jo että se on paikka missä voi vähän revitellä.

Autohäkki palasi huollosta keskiviikkona ja nyt se on täydellinen. Häkkiä on lyhennetty ja muutenkin hieman muokattu, lisäksi se on puhallettu ja maalattu uudelleen. Istuu autooni täydellisesti eikä helise vaikka auto vähän pomppisikin. Nyt kaikki ostamaan häkkejä www.jvartiainen.fi Kannattaa suosia kotimaista työtä!

Huomenna luvassa olisi tokokisa-ilmapiiriä sikäli kun vain pakastuva sää sen sallii. Itse olen tehnyt periaatepäätöksen olla kilpailematta koirani kanssa talviaikaan mutta sehän ei estä katsomasta muiden suorituksia ja kannustamasta treenikavereita. Hmmm, itseasiassa huomattavasti rennompaakin käydä kisoissa vain katsojan ominaisuudessa...

Sää pakastuu nyt jo melkoisella vauhdilla - ensi viikolle luvassa rapsakoita yöpakkasia. Voi sentään, tule pian kevät! Kovasti sitä ja kesää jo meidän perheessä odotellaan, useammastakin syystä.

Varma lähestyvän kevään merkki on muuten se että tulee tilailtua nettikaupoista. En tiedä mikä siinä on, kai se jotenkin piristää... Tällä kertaa uusittua tuli mm. ruoka- ja juomakuppeja:

Lisäksi Suzy sai mm. tällaisen uuden koulutushihnan. Tilasin metrin pituisen, mutta tuli 2 metriä - ei passaa valittaa, 2 yhden hinnalla! Lukko menee ehkä vaihtoon, muuten vaikuttaa kestävältä ja kevyeltä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti